OKROGLA MIZA O APLIKATIVNI VREDNOSTI ZNANOSTI: Organizira jo Inštitut za kineziološke raziskave ZRS Koper

Koper

Inštitut za kineziološke raziskave ZRS Koper v okviru projekta TwinBrain (H2020-2018-2020) organizira 2. okroglo mizo z naslovom "Aplikativna vrednost znanosti – na stičišču znanja in prakse", ki bo v četrtek, 16. februarja 2023 ob 18. uri v knjižnici ZRS na Garibaldijevi 1 v Kopru. 

Z vami bodo delili izkušnje ter predstavili dobre prakse in možne rešitve za bolj učinkovit in namenski prenos znanja v prakso, naslednji gostje:

dr. Polona Tratnik, pionirka biotehnološke umetnosti, redna profesorica in znanstvena svetnica na Novi univerzi Fakulteti za slovenske in mednarodne študije ter na Inštitutu IRRS za raziskave, razvoj in strategije družbe, kulture in okolja;

Jurij Dreo,  med., nevroznanstvenik, soustanovitelj podjetja BrainTrip, kjer vodi oddelek za raziskave in razvoj;

Jasmina Kristovič, magistrica zakonskih in družinskih študij in psihoterapevtka ter predstojnica Svetovalno – terapevtskega centra za družine, pare in posameznike pri AMEU – ECM;

Srdjan Djordjević (TMG), biolog, priznan atletski trener  in strokovnjak na področju Tenziomigrafije v podjetju TMG-BMC, d.o.o.

Število mest je omenjeno, zato prosijo, da se za udeležbo na okrogli mizi prijavite na elektronski naslov dogodki@zrs-kp.si s pripisom OKROGLA MIZA TWINBRAIN, kjer so vam na voljo tudi za dodatne informacije.

Udeležba je brezplačna.