OH, SPET TA RETROGRADNI MERKUR: Kdo ga najbolj čuti tokrat?

Trendi

Dne 13. decembra se je Merkur začel obračati retrogradno, in to obdobje retrogradnosti bo trajalo vse do 2. januarja 2024, ko se bo na 22. stopinji strelca ponovno začel obračati direktno. Ta astrološka znamenja bodo najbolj občutila vpliv retrogradnega Merkurja.

Dvojčka

Merkur je vladajoči planet dvojčkov, zato bodo ravno oni močno občutili to retrogradno energijo. Razmislite o svojih odnosih in se vprašajte, kateri ljudje nimajo več mesta v vašem življenju. Ne vzdržujte odnosov, ki vam ne služijo več. Pomembno je, da jasno sporočite svoje potrebe in meje drugim, a pazite, da ne odrinite tudi tistih, ki jim je dejansko mar za vas.

Devica

Devicam prav tako vlada Merkur, zato jim bo retrogradnost prinesla nasprotujoča si čustva, od navdiha do frustracij. Ne prezrite želje po ustvarjalnem izražanju. Morda je zdaj pravi čas, da uresničite svoje zamisli. Bodite odločni in ne dovolite, da vas ustavijo dvomi in negotovost.

Strelec

Retrogradni Merkur vas vabi, da si vzamete trenutek zase. Premislite, kaj morate spremeniti v svojem življenju in katere odnose je treba prekiniti. Ker deluje v marljivem kozorogu, se boste morda morali posvetiti reševanju finančnih težav. To bo zahtevno, a dolgoročno koristno, zato ostanite osredotočeni, piše Žena.hr.

Kozorog

Merkur se je 13. decembra začel obračati retrogradno na 8. stopinji kozoroga. Deluje v vašem astrološkem znamenju, zato je pomembno, da to obdobje izkoristite za boljše razumevanje sebe. Premislite, kako cenite sebe in kako vas spoštujejo drugi. Ta introspekcija vam bo pomagala bolj jasno predstaviti svoje potrebe, cilje in želje drugim.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija