ODNOS ASTROLOŠKIH ZNAMENJ DO VARANJA: Bik vrne z enako mero, tehtnica javno poniža

Trendi

Soočanje s prevaro nikoli ni enostavno in čeprav bodo nekatera astrološka znamenja, kot je na primer lev, mogoče oprostila nezvestobo, bo od drugih, kot sta na primer kozorog in strelec, to nemogoče pričakovati, saj zanju prevara pomeni absoluten konec zveze.

Oven

Ovnu sta poštenost in zvestoba najpomembnejša. Kdor krši ti dve temeljni vrednoti, lahko pričakuje hude posledice. Poklical bo vašo mamo, vašega šefa ali objavil na družbenih omrežjih, kaj ste storili.

Bik

Če prizadenete bika, vas bo hotel prizadeti nazaj. Želel bo, da trpite in dolgo se bo spominjal, kaj ste storili. Ne bo takoj reagiral na vašo nezvestobo. Svoje maščevanje bo nekaj časa skrbno načrtoval in lepega dne uresničil svoje načrte.

Dvojčka

Vse, kar vam je dragoceno, hranite izven dosega dvojčka. Ko izve za prevaro, bo uničil vse, kar imate radi. Dobesedno. Tako se bo razjezil, da ne bo dobro vedel, kaj dela, in ta izbruh jeze bo trajal kar nekaj časa.

Rak

Če se počutite slabo, ker ste prevarali raka, no – počutili se boste še slabše. Ne pričakujte besa in metanja stvari, kar je navadno značilno za dvojčka. Vzbudil vam bo občutek krivde na najslabši možen način. Ne bodite presenečeni, če bo vaši mami povedal, kaj ste storili, in kako je razočaran nad vami.

Lev

Če prevarate leva, se zavedajte, da ima zdaj ves nadzor v svojih rokah. Morda se bo odločil, da vam odpusti, vendar bo želel vedeti za vsak vaš korak. Če želite povrniti izgubljeno zaupanje, se boste morali nekaj časa dokazovati.

Devica

Sprva bo zmedena in nekaj časa se bo morda spraševala, ali je za to kriva sama. Ko pa bo spoznala, kaj se je zgodilo, vas bo označila za popolnega bednika in vam verjetno vzela nekaj, kar vam je všeč.

Tehtnica

Tehtnica bo našla vse možne načine, da vas javno poniža. In pri tem bo zelo uživala.

Škorpijon

Naj vas njegova prva reakcija ne zavede. Škorpijon se bo sprva obnašal, kot da sploh ni prizadet. Toda to je samo zato, ker še vedno ugotavlja, kako uporabiti svoj strup.

Strelec

Ko izve za prevaro, to pomeni konec odnosa. Strelec ne bo nikoli več komuniciral z vami. Če živita skupaj, bo vaše stvari vrgel na ulico. Zanj je vajine zgodbe konec.

Kozorog

Kar je bilo, je bilo. Kozorog vas ne bo več spustil v svoje življenje. Živel bo dalje, tiho trpel in nikoli več ne bo govoril z vami.

Vodnar

Morda bo malce znorel, ko bo izvedel, kaj ste storili, a ko se bo umiril, vas bo mirno zapustil.

Ribe

Predstavniki rib bodo cele dneve jokali. Toda potem se bo žalost spremenila v jezo, zato ne bodite presenečeni, če vam predrejo avtomobilsko pnevmatiko ali kaj podobnega. Nato se bodo pretvarjali, da se ni nič zgodilo, in nadaljevali s svojim življenjem. Sami, seveda.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija