ODDAJA DOBRO JUTRO V LETU 2022: Koprski voditeljici odslej na sporedu vsak petek

Koper

Primorski voditeljici Erter Pust in Karin Sabadin v letu 2022 čaka velika prelomnica. Prvič v 19-letni zgodovini oddaje Dobro jutro bo namreč koprski studio, ki ga producira RTV Koper Capodistria, svoj triurni termin na prvem programu nacionalke predvajal v živo.

Osvežena shema najbolj priljubljene jutranje oddaje pri nas, oddaja Dobro jutro, ki je na sporedu prvega programa Televizije Slovenija vsak delovnik od ponedeljka do petka od 7. do 10. ure, ponuja več novosti. Ob ponedeljkih, torkih in sredah bo gledalke in gledalce zbujala ljubljanska ekipa – ob Ljubici Mlinar in Boštjanu Romihu, ki bosta Slovence prebujala ob ponedeljkih, bodo oddajo vodili še Mojca Mavec ter David Urankar in Špela Močnik. Ob četrtkih bodo vaša družba mariborski voditeljici in voditelj Veronika Žajdela, Katja Treer in Andrej Geržina, teden pa bosta ob petkih zaključili izkušeni koprski televizijki Erter Pust in Karin Sabadin.

"Upam, da bova vse gledalke in gledalce vsak petek razveseljevale s primorskim vsebinskim pljuskom sonca, vetra in morja. Upam pa tudi, da bo naslednje leto bolj prijazno do vseh nas, da bomo bolj mirno jadrali," pravi Erter Pust, ki je del jutranje oddaje osem let.

Jutranje gledalce oddaje, ki sprošča, zabava, informira in svetuje s širokim izborom tem, ki se dotikajo vsakdanjega življenja, bosta v novem letu nagovorili prvič 7. januarja.

"Verjamem in čutim, da bodo najina petkova jutra polna aktualnih zanimivosti, multikulturnosti, pregovorne primorske vedrine in sproščenosti," dodaja Erter.

Voditeljica Karin Sabadin oddajo vodi že 16 let: "Čez ekrane bo zavel svež veter z morja, kramljali bova s Primorkami in Primorci, družili se bomo tudi s Slovenci v Italiji in zunaj naših meja. Naša kuhinja bo znova odprta, v njej si bodo lonce podajali mladi nadobudneži, kuharski mojstri in ljubitelji istrskih dobrot, morskih jedi in osvežilnih napitkov. Veselimo se nove pustolovščine skupaj z vami!"

Koprska ekipa oddaje Dobro jutro se bo vsak petek med 7. in 10. uro na 1. programu Televizije Slovenija trudila, da gledalcem posreduje izčrpne in kakovostne servisne informacije, terenske vklope aktualnega dogajanja in z atraktivnih lokacij iz vse Primorske.

Vsakp petkovo jutro vas bosta primorski voditeljic prebujali z valom svežine – z novicami, gosti, dogajanji, okusi – s primorskim pridihom. V barvah Primorske, z vonjem po morju, okusom soli. Z navdušujočimi ljudmi in zgodbami iz celotne Obalno-kraške regije.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija