"OČITNO UKREPI ZA PRVORAZREDNE FUNKCIONARJE NE VELJAJO, ALI PA TAM VIRUSA NI!": Šolska ministrica brez maske na prireditvi (FOTO)

Slovenija

Alenka Braušek je prek Facebooka pozvala ministrico za šolstvo Simono Kustec k nepreklicnemu odstopu, ker ni nosila maske in se držala socialne razdalje na prireditvi, ki jo je včeraj prenašala Televizija Slovenija.

Svoji objavi je priložila tudi dve fotografiji včerajšnje prireditve, ki jo je prenašala nacionalka. Iz fotografij je razvidno, da med udeleženci prireditve – med njimi je bila tudi ministrica – nihče ni nosil maske, pa tudi predpisane razdalje niso upoštevali.

Bratuškova je bila na Facebooku ostra:

"Kdo se dela norca iz vas!? Vsak dan od vladnih predstavnikov poslušamo kako nevaren je virus in kako število okužb raste. Vsak dan vlada sprejema bolj ostre ukrepe za "navadne" državljane.  Od šolarjev zahteva, da nosijo maske!! Očitno pa ukrepi za "prvorazredne" vladne funkcionarje ne veljajo, ali pa tam kjer so oni, virusa NI! V tujini je zaradi bistveno manjšega zdrsa, ker se je udeležil lojalnega dogodka z 80 udeleženci, komisar Hogan odstopil. To kar je včeraj demonstrirala ministrica za šolstvo, je zrelo za njen nepreklicen odstop! Zakaj bi državljani spoštovali ukrepe, če jih niti tisti, ki jih sprejemajo ne?"

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ojoj |  22 .09. 2020 ob  12: 43
Plandemija in njena veličina na proslavi, če to ni dokaz, da virus ni za vsakega enako nalezljiv.
Celo virus so skorumirali, da dela razlike koga bo okužil in koga ne. Jaz skrbim za varnost sebe in vseh, ki so okoli mene, celo medtem ko vam to pišem imam masko, da se ja ne bi virus širil še po spletu, nato vidim članek in se vprašam, kdo je tu nor?
kokodek |  22 .09. 2020 ob  12: 21
Alenka ima prav !!!! in žal so maske še najmanjše zlo....lažejo že, ko odprejo usta in ponosno kradejo vsem na očeh !!!!!
td |  22 .09. 2020 ob  11: 37
13
Se povsem strinjam z Bratuškovo.