OBOŽUJEJO PRILOŽNOSTNI SEKS: Ta astrološka znamenja za skok med rjuhe ne potrebujejo čustvene povezave

Trendi

Za nekatere je seks najboljši v kombinaciji z ljubeznijo, saj se tako počutijo svobodne in lahko v celoti izrazijo svojo spolno naravo. Obstajajo pa tudi tisti, ki imajo raje priložnostni seks. Seveda se, če najdejo pravo osebo, ustalijo, a se jim pri iskanju dolgotrajne ljubezni ne mudi. Katera astrološka znamenja obožujejo seks za eno noč?

Dvojčki so poznani kot eno najbolj čudnih astroloških znamenj. Radi raziskujejo in se povezujejo z ljudmi, a se dolgoročno ne družijo z nikomer – razen, če oseba ne razdraži njihove radovednosti. Dvojčki se težko vežejo. Radi imajo odnose, iz katerih se lahko po hitrem postopku izmuznejo, če jim kaj ne ustreza. Ravno zato imajo radi priložnostni seks. Poleg tega pa uživajo v lovu in raziskovanju novega partnerja.

Strelci so najbolj svobodni predstavniki horoskopa. Poganja jih želja po novih izkušnjah, zato bodo le redko ostali na enem mestu, raje bodo sledili svojemu nagonu in željam. Strelec je karizmatičen in se rad zabava, zato ima vedno nove predloge.

Seks dojema kot nekaj naravnega in lepega in je v tem pogledu ponavadi impulziven. Če želite biti v zvezi s strelcem, vas lahko to zmede, je pa idealen za priložnostnega partnerja brez obveznosti.

Vodnarji niso prav nič konzervativni in tradicionalni, vse počnejo v svojem edinstvenem slogu. Zato ne preseneča dejstvo, da ne marajo okvirjev, še posebej ne na področju spolnosti. Vodnarji na splošno niso čustveni in potrebujejo čas, da se nekomu odprejo na globlji ravni. Včasih to pomeni, da se iz "privilegiranega prijateljstva" razvije nekaj več, včasih pa seksajo ob popolni odsotnosti čustev.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija