NOVOGORIŠKI KRIMINALISTI PRIDRŽALI 47-LETNEGA TOLMINCA: Osumljen je več kaznivih dejanj, v hišni preiskavi zasegli iskane predmete

Kronika

Včeraj zjutraj so kriminalisti Sektorja kriminalistične policije PU Nova Gorica v enem od naselij v občini Tolmin na podlagi odredbe Okrožnega sodišča v Novi Gorici opravili hišno preiskavo pri 47–letnem moškem zaradi suma storitve kaznivih dejanj izsiljevanja, nasilništva in neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami.

Fotografija je simbolična. 

Novogoriški kriminalisti so mu skladno z določili Zakona o kazenskem postopku odvzeli prostost in zoper njega odredili pridržanje v policijskih prostorih. Predkazenski postopek je usmerjala okrožna državna tožilka na Okrožnem državnem tožilstvu v Novi Gorici.

Pri hišni preiskavi so novogoriški kriminalisti našli in zasegli iskane predmete (elektronske naprave), ki bodo služili kot materialni dokaz v nadaljnjih postopkih. Osumljenca bodo tekom današnjega dne zaradi suma storitve več kaznivih dejanj s kazensko ovadbo privedli in izročili v nadaljnji postopek k preiskovalnemu sodniku na Okrožnem sodišču v Novi Gorici.

Omenjena oseba je bila v preteklosti že večkrat obravnavana zaradi suma storitve različnih kaznivih dejanj.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija