NEVERJETNI POSNETKI Z RELI DIRKE NA HRVAŠKEM: Navijači so si skočili v lase in se med dirko pretepali sredi proge! (FOTO, VIDEO)

Kronika

Po družbenih omrežjih se širi neverjeten posnetek z včerajšnje reli dirke za svetovni pokal WRC Croatia Rally, kjer je prišlo do pretepa več moških in to sredi dirkaške proge.

Posnetek prikazuje dva moška, ki se na hribu ob progi začneta preprirati, nato pa se vmeša še tretji in enega izmed njiju podre na tla. Po besedah očividcev naj bi šlo za spopad med češkimi in slovenskimi navijači, ki so dirko spremljali ob progi.

Varnostniki so hitro posredovali, a možakarjem je kri tako zavrela, da so jih le s težavo ločili, eden izmed izgrednikov pa se je, ob vse glasnejših žvižgih redarke in opozorilih drugih gledalcev, s ceste odstranil šele po posredovanju policista. Na varno so se umaknili v zadnjem trenutku, saj je že nekaj sekund zatem po progi z veliko hitrostjo pripeljal dirkalnik.

???? WRC Croatia Rally, klasičan dan na jednoj od etapa i rasprava gledatelja... ????

Objavil/a DriveTeam.hr dne Nedelja, 23. april 2023

Na dogodek se je odzval tudi predsednik Hrvaške avto in karting zveze Davorin Štetner, ki je obiskovalce med drugim pozval, “naj bodo razsodni in poskrbijo za svojo ter varnost drugih ljudi."  Dogodek je obsodil tudi organizator dirke in  napovedal, da bodo proti povzročiteljem incidenta vložili uradno prijavo in od odgovornih zoper vpletene zahtevali ukrepanje, poroča 24sata.

 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Prognostik |  23 .04. 2023 ob  21: 09
Napile se ulice.