NESREČA 15-LETNE SKUTERISTKE NA BERNETIČEVI: Huje poškodovana 16-letna sopotnica

Kronika

Včeraj ob 12.10 je na Bernetičevi v Kopru padla voznica skuterja. Policisti so ugotovili, da je vozila moped po Krožni cesti, od Ulice Vena Pilona proti Dolgi Rebri. Ko je pripeljala do Bernetičeve ulice, je zapeljala v krožišče. Ko ga je želela zapustiti na drugem izvozu, je zaradi neprilagojene hitrosti izgubila nadzor nad vozilom in zapeljala desno.

Fotografija je simbolična.

Pri tem je s sprednjo pnevmatiko trčila v otok za usmerjanje prometa, vozilo pa se je prevrnilo na desni bok, drselo po vozišču ter ponovno trčilo v robnik. Zatem je moped s 15-letno voznico in 16-letno sopotnico obstal na pločniku. Potnica na skuterju se je pri padcu huje poškodovala (zlom gležnja). Po besedah voznice niso prijele zavore, zato je potrebno okoliščine in dejstva še preveriti.

Neprilgojena hitrost botrovala nesreči na Primorki

Včeraj ob 10.50 je na avtocesti v bližini Črnega kala 70-letni voznik osebnega avtomobila iz Trebnjega zaradi neprilagojene hitrosti na delu, kjer potekajo gradbena dela, trčil v usmerjevalne table. Pri tem je oplazil tovorno vozilo državljana Hrvaške, izgubil oblast nad svojim vozilom in trčil v varnostno ograjo na desni strani. Tako voznik kot sopotnica sta se v nesreči lažje poškodovala. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
hribi |  22 .10. 2020 ob  10: 36
Ta 70 letnik iz Trebnja je tudi šel obrezovati živo mejo ali pobirat oljke?