NE SPOLNI NAPAD, TEMVEČ KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU? Tožilstvo je zavrglo ovadbo zoper voznika šolskega avtobusa

Kronika

Koprsko tožilstvo je zavrglo kazensko ovadbo zoper 67-letnega voznika šolskega avtobusa, ki so jo kriminalisti spisali zaradi utemeljenega suma storitve treh kaznivih dejanj spolnega napada na osebo, mlajšo od 15 let, poročajo Primorske novice. Tožilstvo namreč po poročanju časnika v njegovem vedenju ni našlo znakov kaznivih dejanj.

Dogajanje sicer sega v začetek februarja, ko je nekaj staršev vodstvu osnovne šole na območju Škofij prijavilo domnevno neprimerno vedenje voznika šolskega avtobusa. Takratna ravnateljica šole je o dogajanju obvestila policijo, ki je na podlagi prijave začela preiskavo.

Iz prevozniškega podjetja so po pisanju Primorskih novic že takrat opozarjali, da so prijave lažne, voznika pa so umaknili z delovnega mesta. Kriminalisti so po opravljeni preiskavi na tožilstvo poslali kazensko ovadbo, ki pa jo je to zavrglo.

Po neuradnih informacijah časnika bi lahko v opisanem primeru sicer šlo kvečjemu za kršitev zakona o javnem redu in miru.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Stric iz ozadja |  10 .06. 2023 ob  16: 23
Nič in nikoli več ne bo, kot je enkrat bilo. Ne dobro, ne slabo. VSE! SIcer pa imamo/imate točno to, kar si želite, kar izvolite, kar podpirate, in, za kar se zavzemate. Velja za večino.
Martin Kacur |  10 .06. 2023 ob  13: 37
12
Niti policaji niso več kar so bili.