NE SEKIRAJO SE, ČE SO SAMSKI: Ta astrološka znamenja so sama sebi dovolj!

Trendi

Zdrav ljubezenski odnos brez dvoma dvigne kakovost našega življenja na višjo raven. Vendar pa lahko nekateri živijo povsem srečno tudi, če so v življenju samski. Svoboda in neodvisnost, ki jim ga prinaša tak način življenja, sta zanje enako mamljiva, kot je za nekatere ljubezenska zveza. Obstajajo nekateri zodiakalni znaki, ki obožujejo neodvisen prostor za raziskovanje in odkrivanje sebe. Občasna razmerja predstavljajo zanje zadosten odmerek pustolovščine, vendar niti oni nimajo nič proti, če se nedolžen flirt spremeni v nekaj več. Se sprašujete, če ste med njimi? Preverite …

Lev ljubi samo, če partnerju predstavlja središče njegovega vesolja. Potrebuje veliko pozornosti – in morda več kot to, kar mu lahko ponudi partner. Če nima obveznosti, Lev uživa v romantičnih pristopih mnogo različnih ljudi. Dokler so iskreni do sebe in drugih, ni nič narobe, če iščejo svojo svobodo.

Znano je, da ima astrološko znamenje Rib neomejeno domišljijo in deluje nagonsko. Je ustvarjalna duša, ki je globoko povezana s svojim notranjim svetom in rada preživlja čas sama – toliko, da se zlahka izgubi v svojih mislih, sanjah in različnih projektih. Ker se ji toliko dogaja v glavi, ne išče druženja. A ne trdimo, da Riba ne uživa v druženju z drugimi. Z lahkoto lahko posveti življenje svojim strastem in se obenem posveča partnerju, če to želi.

Device se močno zavedajo svojih sposobnosti in le redko jih zanima druženje z nekom, ki ne ustreza njihovim (skoraj) nemogočim standardom. Že od rane mladosti se zavedajo, kako pomembno je uživati v življenju. Z vidika Device nima smisla posvečati svojega časa in energije nekomu, če ni prepričana, da se ji bo vloženo povrnilo. Na žalost ta togost pogosto pomeni preskakovanje številnih romantičnih priložnosti, medtem ko čaka na "pravega" ali "pravo".

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija