NARAS JE ODŠEL ZA MAVRICO: Novomeški policisti objavili ganljivo sporočilo (FOTO)

Kronika

Novomeški policisti so z globoko žalostjo sporočili, da so se pred dnevi poslovili od svojega zvestega pasjega pomočnika, skoraj 14-letnega Narasa. Osem let je bil del njihove ekipe, skupaj z vodnikom Stankom Fakinom sta tvorila odličen tandem, vedno so bili veseli, ko so se srečevali na terenu.

Naras je svojo zadnjo službo odlično opravil 1. maja 2020 in od takrat je užival v zasluženem miru pri družini svojega vodnika. Tam je prevzel nove zadolžitve, takšne, ki pritičejo hišnim ljubljenčkom. Bil je vesel igre z malim Anžetom, pozimi je rad pomagal kot vlečni pes, s policijsko avtoriteto je komandiral konje in ovce, postal je velik prijatelj z domačim Tačkom.

Bil je izšolan za splošne policijske naloge, znan po najbolj želenih karakteristikah službenega psa - izjemni sposobnosti sledenja in vztrajnosti. Stanko pravi, da je imel privilegij, da je bil Naras njegov partner v službi.

Policisti se mu zahvaljujejo za potrpežljivost pred fotografskim objektivom, saj je krasil njihove novoletne voščilnice in druge objave. Naras je pustil neizbrisen pečat in bo vedno ostal v njihovem spominu.

[NARAS JE PREČKAL MAVRIČNI MOST ????????] Z žalostjo sporočamo, da smo se pred dnevi poslovili od našega zvestega pasjega...

Objavil/a Policijska uprava Novo mesto / Police Directorate Novo mesto dne Petek, 12. januar 2024

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija