NAJSREČNEJŠI DNEVI V NOVEMBRU ZA VSAKO ZNAMENJE: Komu lunin mrk prinaša veselje?

Trendi

Kljub zapletenim planetarnim aspektom bo vsak izmed nas v tem mesecu imel razlog za veselje. Poleg tega november prinaša obračune s preteklostjo. Eni bodo zaključili stare zgodbe, da bodo lahko šli novim nasproti. Izzivov ne bo manjkalo.

Oven

Ovni, v prvi polovici novembra prihaja z energijo Sonca v znamenju škorpijona obdobje polno raznih strastnih povezav, ki bodo prebudile radovednost. Dobre priložnosti se bodo pokazale tudi na področju financ, ki vam jih tokrat ne bo primanjkovalo. Sodelavci bodo znali pohvaliti prednosti in vrline, s katerimi boste rešili marsikatero situacijo. Vse se vam bo zdelo v sredini meseca bolj enostavno, saj se bodo mnoge stvari obračale v donosno smer. Pomembno bo le, da pospešite tudi tiste stvari, s katerimi ste odlašali. Dejstva bodo proti koncu novembra, ko se bo Sonce nahajalo v strelcu, drugačna, toda srce vas bo še vedno vleklo na isto stran. Bodite bolj previdni, saj vas bo na vsakem koraku spremljala nepredvidljivost.

Bik

Iznajdljivost v začetku novembra, ko vas bo zajela energija škorpijona, ne bo najboljša pot, tokrat se bo treba držati strogo zastavljenih dejstev, v nasprotnem primeru ne boste dobro sprejeti. Poravnajte čim prej stare račune, posebno če ste dolžni nekomu od prijateljev. Največ boste naredili zase, če boste v sredini novembra za nekaj dni zamenjali okolje, le tako boste zbistrili misli in poiskali notranji mir. Napetost v odnosu z ljubljeno osebo bo popustila, vseeno pa ji posvečajte več pozornosti kot do zdaj. Bodite v zadnjih dneh novembra čim bolj razumevajoči in prijateljsko naklonjeni, saj se boste nahajali na pragu novosti. Nekdo vas bo počakal, zato si lahko vzamete več časa za predah in premislek, kako se pomakniti naprej.

Dvojčka

V začetku novembra ne boste sposobni popustiti, čeprav veste, da to morda ni najboljša odločitev. Čim bolj skrbno preračunajte vse razloge za in proti, preden se boste dokončno odločili, kam se usmeriti. Družinske odgovornosti bodo spodbujale trezne premisleke o finančnem področju. Pomagate si lahko s prilagodljivostjo in iskrenimi pogovori. Na področju kariere se bo dogajalo nekaj, na kar bi morali biti bolj pozorni. Pokažite v zadnjih dneh novembra, da ste dovolj samozavestni ter strokovno podkovani, da se ne boste ustavili v zadnjem hipu. Odzvali se boste ravno takrat, ko ne bodo pričakovali odziva. Zdravje se bo izboljšalo in znova boste presenečeni, česa ste sposobni.

Rak

V začetku novembra se lahko sprostite in končno pokažete, kaj si želite in kam ste namenjeni. Ne boste ravno najboljši poslušalec, misli vam bodo uhajale na različne strani, kar lahko marsikoga, ki bo zahteval konkretne odgovore, malce zbega. V sredini novembra boste na področju kariere potrebovali razumevanje in sodelovanje. Ne ozirajte se na komentarje tistih, ki vas ne spoštujejo, saj boste končno imeli občutek, da ste v varnem območju. Pozabite tudi na razna navidezna neskladja, ki so vas v preteklosti oddaljila od zastavljenih ciljev. V zadnjem delu novembra boste potrebovali ob sebi ljudi, ki znajo razumeti tudi morebitne napake in težavne situacije. Ostanite močni in pokončni, saj imate dovolj poguma.

Lev

V začetku novembra se boste zaradi intenzivne energije škorpijona težje brzdali, saj čutite, da morate nekako premakniti zadeve. Vsekakor se spomnite situacij, v katerih ste bili preveč zaletavi in nemirni. Predvsem negativne misli si boste težko izbili iz glave, zato se vam lahko pojavi sredi meseca kakšen glavobol. Zberite moči in dajte vse od sebe, že proti koncu novembra se vam bo obrestovalo. Mars vas bo ves čas opozarjal pred napakami, zato se ne bojte, da bi naredili napačne korake. Besede bodo zazvenele odločno tudi zato, ker se boste znašli z zanimivimi sogovorniki. Teorijo boste z veseljem potrjevali s prakso.

Devica

Pogum, ki ga nosite v sebi, vas bo v začetku novembra rešil iz trenutne zapletene situacije. Odločitve, povezane s čustvi, boste prestavili za kasnejše obdobje, bolj boste prisluhnili notranjemu glasu. Previdno izbirajte besede, še posebej kar se tiče družinskih razmer. Zamislite se sami nad sabo in svojimi dejanji, saj vas nekdo budno opazuje. Bodite v zadnjem delu novembra z energijo Sonca v strelcu bolj odločni, ker vas lahko večno analiziranje vodi v skrajno neprijetno situacijo. Odmislite negativne prebliske in težave sprejmite z nasmeškom. Previdni boste, ko bo šlo za skupinska vprašanja, saj se s svojim mnenjem ne boste želeli izpostavljati.

Tehtnica

Nekaj vas v družinskem okolju še vedno močno ovira. Zasebno boste v začetku novembra postavljeni pred odločitve, ki bodo izzvale nekaj stresa. Zavedati se morate, da ustrezna rešitev ne bo prišla v enem dnevu. Poskušajte se prilagoditi, sicer vas lahko ostrina stane dobrih odnosov. Vsekakor pa premislite, kako naprej in ali je vse skupaj vredno tolikšnega razburjanja. Finančno stanje se bo v zadnjih dneh meseca stabiliziralo, kar vam prinaša miren spanec. Ljubezenske energije vas bodo ponesle v simpatične višave, ki lahko omogočijo nadaljevanje zgodbe. Pazite glede stroškov, čeprav ste prepričani, da vse nadzirate. Lahko vas preseneti nekaj zoprnega v povezavi z domom.

Škorpijon

Ker določenih zadev še niste razčistili, boste v prvi polovici novembra nekoliko bolj pesimistični. Ker boste na trenutke žalostni, vas bo težko razvedriti. Nečesa se predolgo oklepate, zato razmislite, ali je to vredno. Morda morate samo nekoliko spremeniti svoja stališča. Zaradi vpliva planetov boste sredi meseca nervozni, zato si vzemite čas tudi za počitek. Če morate storiti nov korak, se čim prej podajte v to smer. V zadnjem delu novembra morate svoje osredotočenje usmeriti drugam in začeti delati na tem, da osrečite sebe ne samo druge. Naredite vsaj eno prijetno stvar zase, takšno, ki si jo že dolgo želite. Energije boste imeli na pretek, zato dokončajte opravila, ki ste jih že pred časom začeli.

Strelec

Veliko stvari, ki se bodo dogajale v začetku novembra v okolici, vas bo motilo, zato jim boste težko sledili. Tokrat utegnete povedati vse naenkrat, ob izbruhu čustev in iskrenosti se boste boljše počutili. V svojem zanosu bodite pozorni na izrečene besede, saj niso vsi ljudje tako močni ter pogumni, kot ste vi. Proti koncu novembra boste dobivali ustrezno spodbudo, zato boste nadvse zadovoljni in sproščeni. Zastavili si boste bolj drzne cilje, ki vam bodo dali dodaten zagon. Poskrbite, da ohranite dobre odnose tudi z družinskimi člani. Neiskrenost bo tista, ki vas bo v ljubezenskih odnosih močno vznemirjala. Nikar ne preskočite niti ene pomembne malenkosti.

Kozorog

Simbolični sunek energije škorpijona, ki ga boste v začetku novembra nepričakovano deležni, bo odlična rešitev, da se spomnite, kaj je za vas zares pomembno in kaj je tisto, česar ne želite. S svojim pozitivnim pristopom boste delovali spodbudno tudi na druge, kar vas bo razvedrilo. Začeli boste graditi dolgoročne načrte, ki bodo zajemali tudi dosedanje skrite želje. Izjemno ustvarjalno in energično boste zastavili pomembno zadevo, vendar brez pomoči ne boste mogli napredovati. Če se pojavijo ovire, si vzemite tudi kakšen trenutek za počitek. Družinsko dogajanje bo proti koncu novembra v središču pozornosti. Zahteve boste morali vzeti resno in nekomu nameniti več časa, starši se boste morali bolj posvečati otrokom.

Vodnar

V začetku novembra se sprijaznite, da nečesa, kar vam je vedno manj všeč, ne morete spremeniti. Ko boste o vsem skupaj razmislili, boste pridobili veliko zaupanja v prihodnost, kar vas bo opogumilo, da boste potrpežljivo sprejeli stvari, ki jih ne morete spremeniti. V sredini meseca vas bo obremenilo, da ne morete izvedeti vsega, kar se skriva v ozadju. Naj vas vodijo izkušnje, posebno na področju čustev, kjer zadnje obdobje niste najbolj prepričani vase. V zadnjem delu novembra se vam obeta več pozitivnih vibracij in izrazitih čustev. Ne zapirajte se vase, ne sprašujte se predolgo o določeni zadevi, saj očitno preveč razmišljate o stvareh, na katere nimate vpliva. V ljubezni pokažite več izvirnosti.

Ribi

Nasmehnili se boste ob nečem, kar vas je v preteklosti spravljalo s tira. Druge možnosti preprosto ne boste imeli, čeprav ste še vedno pod pritiskom, vznemirja vas napeta energija Marsa. Lahko poiščete stične točke, vendar se vam je nabralo vse na kupu in stežka se boste zadrževali pred tem, da ne bi izbruhnili. Prebujajo se upanja, ki ste jih povsem neupravičeno odvrgli. V zadnjih dneh novembra boste na zelo iznajdljiv način poiskali pravo rešitev za svoje težave. Dobili boste nov zagon, saj vas bo nekdo pohvalil in vam namenil veliko energije. Tudi v ljubezni vam ne bo dolgčas, saj vam bo določen izziv prebudil speča čustva. Kljub temu da vam nekatere spremembe morda ne bodo všeč, se boste hitro navadili nanje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija