NAJBOLJŠI ZA ZVEZE: Ta tri horoskopska znamenja nabolj podpirajo svojega partnerja

Trendi

Najboljši partnerji so tisti, ki so tu za vas, ko jih potrebujete in vam pomagajo premagovati težave. Vsa astrološka znamenja so sposobna biti močan in stabilen partner v zvezi, vendar zemeljskim znamenjem to uspeva bolje kot drugim. Njihova najpomembnejša lastnost je prizemljenost.

Devica je zelo predana in ljubezen jemlje zelo resno. K partnerstvu pristopa tako kakor k poslu, nanj je popolnoma osredotočena in zelo odgovorna. Partner, rojen v tem znamenju, je pozoren na najmanjše podrobnosti.

Kozorog je nekdo, na katerega lahko računate. Namesto da vam ponudi podporo, ko jo potrebujete, bo opravil vse delo za vas. Računajte, da se bo Kozorog izkazal pri nakupovanju živil, vodenju financ pa tudi pisanju odličnega življenjepisa, če sami ne utegnete zaradi šolskih ali službenih obveznosti.

Če iščete partnerja, na katerega se lahko zanesete, lahko v Biku najdete trdno podlago za to. Ravno zato, ker Biki težko sprejmejo drastične spremembe, se bodo potrudili, da bi popravili odnos in ne vržejo tako hitro puške v koruzo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija