NAGNJENI SO K MONOGAMIJI: Tem horoskopskim znakom lahko zaupate

Trendi

Ali iščete partnerja za dolgoročno zvezo, ki ne bo gledal ne levo ne desno za nikomer, temveč bo imel oči samo za vas? Pri tem igra pomembno vlogo rojstna karta posameznika, zlasti položaj Venere, a že samo znamenje pogosto da pravilen odgovor o tem, ali vam nekdo namerava ostati zvest. Naslednji trije horoskopski znaki so že po naravi nagnjeni k monogamiji.

Bik

Če imate bika za partnerja, imate nekaj takega, kot bi imeli zaklad! Predstavnik tega znamenja je morda trmast, a po drugi strani je znan po svoji navezanosti. Ker obožuje udobje in rutino, se zelo težko odloči za ločitev. Je zelo požrtvovalen in po najboljših močeh poskuša ohraniti stabilnost v odnosu.

Kozorog

Je resen, zavezan tradiciji in verjame, da mora s partnerjem ostati, dokler ju smrt ne loči. Kozorog ima v glavi izdelano točno določeno idejo o idealnem odnosu in ga tudi udejanja. Te načrte mu lahko prepreči le nezvestoba partnerja, kajti sam sebi nikoli ne bi mogel zabiti takega "avtogola".

Vodnar

Odmaknjeni vodnar je v ljubezenskih zvezah večkrat precej "odsoten", a če se v svoji najbolj zreli fazi odloči, da želi z nekom ekskluziven odnos, se je pripravljen potopiti v mirno družinsko življenje brez neželjenih "stranskih učinkov".

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kanola |  05 .09. 2020 ob  14: 42
-1
Bill Gates , Microsoft Founder and major shareholder , monogamija.
Larry Page, Google Founder (in njegov co-founder) , Monogamija.
Jeff Bezos , najbolj bogat človek na svetu, monogamija.
Dido pevka med najbolj uspešnimi pevkami v 90ih, megauspešnica 'Stan' (beseda je šla pred kratkim v oxford slovar Angleščine), monogamija.
Steve Jobs, Apple Corp founder (in moj delodajalec) , monogamija.
Naprej se mi ne da naštevat,

Zakaj izredno, če ne, najbolj uspešni ljudje, so v monogamiji? Le vprašajte se... Ker je to edina prava zveza, vse ostalo je nula.