NA PLAŽI JO JE NAPADEL DIVJI PRAŠIČ: "Mislila sem, da želi ostanke moje pice, a me je ugriznil v roko"

Svet

"Uživala sem v vetriču, ko se je poleg mene pojavil divji prašič in me ugriznil v roko," je nenavaden dogodek novinarjem opisala 57-letna Italijanka Rossana Padoan Falcone. Zgodilo se je na plaži v Genovi.

Omenjena Italijanka je še ena v nizu mnogih, ki so doživeli bližnje srečanje s temi živalmi. Po incidentu, tako piše Guardian, je dejala, da je Genova "mesto v zatonu".

Napad se je zgodil na plaži v Sturli, četrti tega mesta na severu Italije, kamor se je Rossana Padoan Falcone v petek zvečer odpravila sprostiti po službi. "Bila sem na plaži in sedela na brisači," je povedala za La Repubblica. "Uživala sem v vetriču, ko se je poleg mene pojavil divji prašič. Ostala sem mirna, kot se v takšnih razmerah svetuje, potem pa je spet prišel do mene in me ugriznil v roko," je opisala.

Italijanka, ki je sicer aktivistka italijanske demokratske stranke, je povedala, da je v trenutku, ko je k njej pristopil "dokaj velik" divji prašič, ravno jedla pico. "Mislila sem, da ga je pritegnila pica in da bo poskušal odpreti kartonsko škatlo, v kateri so bili ostanki. Namesto tega me je ugriznil," je še povedala.

BONUS VIDEO: V Piranu prikrajšani za klimatske naprave?

Nato je zakričala, na pomoč pa ji je priskočila oseba na plaži, saj je njena roka krvavela. Ostali okoli nje pa so se v paniki razbežali. Kmalu po napadu so jo odpeljali v bolnišnico, kjer je poleg cepiva proti tetanusi prejela tudi antibiotike in zdravila proti steklini.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
cazzimperio  |  12 .07. 2022 ob  23: 00
Je fotka stara nekaj let.
Gospa se sonči na zidu k piranskem pomolu.
Ne pa v Genovi.....