NA KOPRSKEM KAR TRIJE POŽARI: V Serminu iz gorečega stanovanja žensko rešil očividec

Kronika

Minuli vikend so bili policisti Policijske uprave (PU) Koper obveščeni o treh požarih. Zagorelo je v stanovanju, v katerem je bila poškodovana 49-letna ženska, v koprskem skladišču ter na parkirišču, kjer so bila poškodovana štiri vozila.

Fotografija je simbolična.

V petek ob 11.19 je bil Operativno-komunikacijski center (OKC) PU Koper obveščen o požaru v stanovanju v Serminu, v katerem je bila 49-letna ženska, ki je bila v požaru poškodovana. Iz gorečega stanovanja jo je rešil očividec, zatem je bila z reševalnim vozilom odpeljana v bolnišnico Izola. Policisti so na kraju opravili ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil v smeri suma storitve kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti.

V soboto ob 15.21 so bili policisti obveščeni o požaru v enem od skladišč v Kopru, v katerem je gorela plastična ponjava. Nevarnosti za druge ni bilo, objekt skladišča je kamnit in na njem škoda ni nastala. Policisti so opravili ogled požara in nadaljujejo z zbiranjem obvestil. Po zaključeni preiskavi bodo na Okrožnem državnem tožilstvu v Kopru podali kazensko ovadbo oziroma poročilo.

V nedeljo ob 3.20 je bil OKC PU Koper obveščen, da na Jurčičevi ulici v Kopru gori osebni avtomobil. Policisti so ugotovili, da je neznani storilec zažgal osebni avtomobil znamke Renault twingo. Zgorela je notranjost vozila. V požaru so bila poškodovana še tri druga vozila, ki so bila parkirana v neposredni bližini. Policisti so opravili ogled kraja in zadevo obravnavajo kot kaznivo dejanje Povzročitev splošne nevarnosti.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija