'MI TRIJE SMO NAJBOLJŠI PAR': Med vikendi je z eno, čez teden z drugo (FOTO)

Trendi

V čudnem ljubezenskem aranžmaju se je znašel 33-letni Britanec Sam Slevin, ki živi v trojčku s svojima partnerkama, ne da bi pri tem varal katero od njiju. Med vikendi preživi čas s 27-letno Meghan v njenem stanovanju v Hampshiru, kjer ji kuha in se sprehaja z njo po gozdu in plaži. Ob ponedeljkih pa se preseli k svoji 26-letni zaročenki Anni v njuno stanovanju, kjer preživi ves teden. Ženski Sama celo spodbujata, naj ta nenavaden ljubezenski trikotnik ohranja. Takšna zveza se imenuje poliamorija, kar pomeni, da se posameznik zaljubi v več kot eno osebo naenkrat in z obema živi srečno, polno in zadovoljujoče življenje.

Sam pojasnjuje, da večina ljudi misli, da gre pri poliamoriji le za spolnost in da so skupaj v trojčku ves čas. Vendar temu ni tako. Ženski med seboj nimata spolnih odnosov, zadovoljni sta s tem, da si delita Sama. Britanec trdi, da bistvo omenjenega razmerja ne predstavlja seks, čeprav uživa v spolnosti, temveč gre predvsem za čustveno povezavo z več kot eno osebo. Preden je spoznal Anno, je bil popolnoma monogamen.

View this post on Instagram

A post shared by Sam Slevin (@green_sam_lane)

Anna je bila tista, ki je predlagala, da odpreta svoje razmerje. Po koncu obdobja omejitev zaradi covida-19 sta skupaj objavila oglas na spletni strani za zmenke. Sam je vedno vedel, da ne želi biti omejen znotraj tradicionalnega monogamnega razmerja. Želi si srečevati nove ljudi, flirtati, imeti nove izkušnje, ne da bi se pri tem počutil omejenega. Vendar pa priznava, da je edini minus takšnega razmerja povezan s finančnimi stroški. Hoditi z dvema ženskama je seveda dražje kot z eno samo, poroča Daily Mail.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Imperio  |  05 .06. 2023 ob  09: 25
Za tiste dve opici je dovolj že en makako
zoran13 |  04 .06. 2023 ob  16: 58
BOB LETA 2022

"Imamo cel kup gurujev sreče, ki nas prepričujejo, da nismo dovolj srečni in da se moramo potruditi, da bomo bolj. A mislim, da bomo najbolj srečni takrat, ko se bomo nehali truditi biti srečni in ko bomo namenili pozornost drugemu."
Dan Podjed, antropolog
Pjero Panin |  04 .06. 2023 ob  14: 53
Socialna omrezja so fake news,zgleda da so vsi srecni in zadovoljni od tega se jih bo 60% loclo in zamenjalo partnerja.
Stopnja blefiranja je dandanes na visokem nivoju
kokodek |  04 .06. 2023 ob  09: 48
lepo, samo ne vemo, če bi pristal na to, da si katera izmed žena tudi sama omisli še enega moža