MED DRUGIM JE ZNAN KOT IDEALNI PARTNER: Kateri je ta astrološki znak in zakaj se ponaša s to lento?

Trendi

Le kdo si ne želi idealnega življenjskega sopotnika oziroma uspešno ljubezensko zvezo, v kateri se oba partnerja spoštujeta, se podpirata, si zaupata in delita podobne vrednote ter si medsebojno podarjata čas in pozornost? No, rojeni v tem astrološkem znaku so med drugim znani po tem, da so idealni partnerji. Kateri je ta znak in zakaj točno se ponaša s to lento, razkriva portal Atma.

So zelo pametni

Tu sicer ne gre za konvencionalno modrost, temveč za način razmišljanja, po katerem vodnarji odstopajo od množice. Oni so radovedni in jih zanima praktično vse, vselej so pripravljeni širiti obzorja in jim zato nikoli ne zmanjka tem za pogovor. Vedno vedo kaj reči, vselej najdejo situaciji in družbi primerne besede in nikoli pred nikomer niso v zadregi, kar je zlasti dobrodošlo na začetku zveze, ko denimo svojega vodnarja predstavite staršem.

Delujejo pomirjujoče

Zaradi zanje značilnega pogleda na življenje, praktičnega razmišljanja in pomirjujoče narave vodnarji nikoli ne paničarijo. Ne samo to, ko panika ali nerazumen strah ujame življenjskega sopotnika, ga znajo pomiriti in mu z mirnim vodenjem pomagati skozi stiske in težave. Vodnarji so prepričani, da za vsako težavo obstaja rešitev in znajo s humorjem svoje prepričanje prenesti tudi na partnerja.

Ne marajo sporov

To ne pomeni, da se slepo strinjajo z vsem in z vsakim, pomeni pa, da se sporu, če je le mogoče, raje izognejo in ohranijo nevtralno pozicijo, predvsem pa znajo ceniti in spoštovati mnenja, ki so različna od njihovih. Takšen pogled na svet, na soljudi in na njihova prepričanja je nepogrešljiv za skladno in kvalitetno zvezo.

So neodvisni ...

Vsak v življenju potrebuje nekoga, razen vodnarjev. Oni so močni, neodvisni, samostojni in samosvoji, kar pomeni le eno: v zvezi so zgolj zato, ker to hočejo in si tega želijo, ne pa zato, ker bi bili iz kakršnegakoli vidika v odnos primorani.

... in praktični

Če bi radi ob sebi človeka, ki verjame v vile in škrate, potem vodnar ni najboljša odločitev. Kajti rojeni v tem znaku so praktični, prizemljeni in na svet gledajo realno. Nikoli se ne zanašajo na usodo ali na nadnaravne sile, temveč verjamejo, da lahko zase in za vse, ki jih imajo radi, poskrbijo le s svojim delovanjem in rešitvami, ki se jim ob vsaki težavi hitro porajajo.

Deli novico: