MATI ZGRMELA S KLIFA Z DVELETNO HČERKO V NAROČJU: Razkrili, kaj je napisala na Facebooku tik pred smrtjo

Svet

Iz Avstralije prihaja pretresljiva vest o smrti 33-letne matere iz Nemčije Tanje Ludwing in njene dveletne hčere. Njuni trupli so našli v torek zvečer na vznožju pečine v kraju Wollongong, kjer se nahaja znamenita turistična razgledna točka Robertson Lookout. Preiskovalci sumijo, da je šlo za umor in samomor. V medijih je medtem zaokrožilo pretresljivo sporočilo, ki ga je Ludwigova pred tem objavila na Facebooku, poroča spletna stran Daily Mail.

Ludwigova (na fotografiji zgoraj)  je eno svojih zadnjih Facebook objav namenila ljudem, ki trpijo zaradi duševnih težav. "V redu je, če nisi v redu. Vsi kdaj potrebujemo podporo," je objavila na Facebooku skupaj s seznamom telefonskih številk, prek katerih je moč poiskati podporo in svetovanje.

Ena zadnjih Facebook objav Ludwigove

Ludwigova se je nedavno razšla s partnerjem in je s hčerko živela v stanovanju v Conistonu, predmestju Wollongonga. Preiskovalci obravnavajo njuni smrti kot umor in samomor ter trenutno pripravljajo poročilo za mrliškega oglednika.

Sorodnik odtujenega nekdanjega partnerja Ludwigove, ki je pridrvel na prizorišče tragedije le nekaj trenutkov po pretresljivem dogodku, je medijem povedal, da je njegova družina pretresena. "Pomislite na osebo, ki vam je najbliže in jo najdete na dnu klifa ... To je več kot grozno," je izjavil.

Ženska, ki je bila soseda tragično preminulih matere in hčere, je za medije povedala, da ne more verjeti, da ju ni več. "Dve čudoviti človeški življenji sta bili odtrgani. Bila je zelo prijateljska in prijazna oseba," ni mogla skriti svoje pretresenosti.

Kam po pomoč v duševni stiski?

Če čutite hudo duševno stisko in imate samomorilne misli, se lahko obrnete na svojega osebnega zdravnika ali na katero od spodnjih telefonskih številk:

112 – Center za obveščanje (za takojšnjo nujno pomoč)

116 123 – Zaupni telefon Samarijan in Sopotnik (24 ur na dan)

116 111 – TOM – telefon za otroke in mladostnike (vsak dan med 12. in 20. uro)

01 520 99 00 – Klic v duševni stiski (vsak dan med 19. in 7. uro zjutraj)

031 233 211 – Ženska svetovalnica – krizni center (24 ur na dan)

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija