MAŠČEVANJE ZA NEIZPLAČANE PLAČE: Namesto šefovega audija s sekiro pomotoma uničil drugo vozilo

Kronika

Zagrebško tožilstvo je obtožilo 44-letnega delavca, da je julija v Zagrebu s sekiro uničil luksuzni audi A8. Obtoženi je dejanje priznal s pojasnilom, da je nameraval razbiti avtomobil svojega delodajalca. Med preiskavo pa so ugotovili, da je uničil avtomobil drugega lastnika, poročajo hrvaški mediji.

Tožilstvo za storilca zahteva deset mesecev pogojne zaporne kazni, danes še poroča novičarski portal index.hr.

V obtožnici so navedli, da je 44-letnik v soseski v zahodnem delu Zagreba s sekiro razbil stekla in panoramsko streho ter poškodoval karoserijo na vseh straneh audija A8 quattro. Obtoženi je pojasnil, se je za to odločil, ker mu lastnik podjetja, v katerem je delal, dolguje več plač, ki mu jih ni želel izplačati. Prepričan je namreč bil, da gre za šefov avtomobil.

Med preiskavo pa se je pokazalo, da se je znesel nad avtomobilom, ki ni bil v lasti njegovega šefa, temveč podjetja Good and Fast, ki ni imelo nobene povezave s sporom o plačah. Novi audi A8 je na Hrvaškem naprodaj za okoli 900.000 kun, kar je približno 120.000 evrov.

O dogodku smo poročali že julija. 44-letnik je takrat prosil mimoidoče, naj se umaknejo, preden je začel razbijati avtomobil, da ne bi koga poškodoval. Po dejanju pa se je usedel in mirno počakal policijo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Prognostik |  12 .10. 2021 ob  18: 30
Ahahahahaha
alfa |  12 .10. 2021 ob  17: 06
10
šef pride drugič na vrsto