LJUBEZEN NE POZNA OMEJITEV? "Imam šest deklet in iščem še eno" (FOTO, VIDEO)

Trendi

Podaja se na pot, da postane sodobni 'Hugh Hefner'. Glasbeni producent pravi, da ljubezen ne pozna omejitev, a obstaja eno število, ki ga skrbi. Priznava, da bi mu 10 deklet predstavljalo 'izziv'. Trenutno ima šest partnerk in išče sedmo.

LX Xander razloži, zakaj mu ena partnerka ni dovolj: "Preprosto sem ugotovil, da tradicionalna monogamija zame ne pride v poštev. Ne zdi se mi prav, da bi vso ljubezen in naklonjenost namenil eni osebi."

Posnetek med drugim prikazuje LX-a, kako svoji dekleti Nio in Avery predstavlja potencialni sedmi partnerki, Dani. Ko jo pozdravi pred vhodnimi vrati, pripomni, kako 'majhna' je, in jo dvigne v objem. Dani razkrije, da jo LX privlači, ker je "ljubeč, zabaven in prijazen", in pravi, da ji je všeč, da je bil neposreden in iskren. "Takoj, ko mi je povedal, da ima šest deklet, me to ni prav dosti motilo."

LX kritikom sporoča, da ne razumejo in verjetno nikoli ne bodo. "Mislim, da nekaterim moškim moj življenjski stil predstavlja kar močan udarec za njihov ego," zaključi LX.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija