LIKVIDACIJA V SRBIJI: Sredi belega dne, zraven žene, padel pod streli ostrostrelca (VIDEO)

Kronika

Nekdanjega vodjo navijaške skupine Partizana Head hunters, Branisava Baneta Penčića, je v soboto sredi belega dne v Obrenovcu ubil ostrostrelec. Penčić je bil ustreljen v neposredni bližini družinske hiše, poroča srbski portal Blic.

Po poročanju medijev je bil 41-letni Penčić v času umora z ženo. Nekdanjega vodjo Head huntersov so prepeljali v urgentni center v Beograd, kjer pa je podlegel poškodbam. Ustreljen naj bi bil v prsni koš. Po neuradnih podatkih Blica naj bi bil ustreljen takoj, ko je izstopil iz avtomobila. Ostrostrelec naj bi imel po poročanju Telegrafa na orožju nameščen dušilec zvoka.


To pa ni prvič, da je bil Penčić tarča napada. Že leta 2016 je bil ranjen na avtobusni postaji v Obrenovcu. Tedaj je neznana oseba na avtobusni postaji izstrelila v Penčića dva do tri naboje ter mu zadala strelno rano v kolenu.

Penčić je bil do leta 2013 vodja navijaške skupine nogometnega kluba Partizan Head hunters, ki je do takrat veljala za resno skupino v navijaškem svetu. Zoper njega je bilo v sedmih letih vloženih več kot 12 kazenskih ovadb zaradi kaznivih dejanj nasilniškega vedenja, ugrabitve, nedovoljene posesti in razširjanja mamil, napada na uradno osebo ter tatvine. Leta 2008 je bil obsojen na 10 mesecev zapora zaradi kaznivega dejanja iz leta 2007, ko je uradnim osebam onemogočal opravljanje uradnih dolžnosti, a je okrožno sodišče prvostopenjsko sodbo razveljavilo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ManofSteel |  20 .03. 2022 ob  14: 16
17
Veš po čem spklepaš, da so mediji pristranski? Ko bereš take članke...koga boli k.... za tega kriminalca...