KOPRSKI POLICISTI POROČAJO O ŠE ENEM UGRIZU PSA: Tokrat na Gažonu

Kronika

Včeraj zvečer je na poti od Gažona proti Kopru Koprčana ugriznil pes. Policisti so našli 50-letnega lastnika psa in mu izdali plačilni nalog, sledi še poročilo o ugrizu na Upravo za hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin. Še o dveh napadih psov smo poročali pred dvema dnevoma.

Policisti Policijske uprave Koper so sicer v zadnjih 24 urah intervenirali v 40 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 133 klicev. Obravnavali so 12 prometnih nesreč z materialno škodo in dve z lažjimi poškodbami, zasegli so dve vozili. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom in dve tatvini, zaradi kršitev javnega reda sta bili dve intervenciji.

V Luciji so dopoldne zasegli moped 24-letniku. Na tehničnih pregledih so potrdili, da je vozilo predelano in presega dovoljeno konstrukcijsko hitrost. Popoldne pa so v Luciji zasegli še moped 14-letniku. Tudi za to vozilo je bilo potrjeno, da je predelano. Obema sledi obdolžilni predlog.

V Kopru je nekdo vlomil v stanovanje na Cesti na Markovec. Ukradel je dve torbici z gotovino.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju Policijske uprave Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 16 ilegalnih prehodov državne meje.

BONUS VIDEO: So našli truplo Mateja Periša?

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Prognostik |  19 .05. 2022 ob  11: 23
Cesta in makadam med Gažonom in Markovcem je namenjena pešcem in kolesarjem. Lastniki okoliških zemljišč pa puščajo pse odvezane vedoč, da odganjajo sprehajalce.
Kar pejte en dan tam na sprehod. Pa tudi sprehajalci s psi niso šisto nič disciplinirani. Pasja cesta. Samo gledaš kdaj te kaki pes čaka po poti in začne kazati čekane. spizdite že enkrat s temi psi.