KOPRČANKA TINA BLAŠKOVIĆ V ZAKON 'NA PRVI POGLED': "Marketing in socialni mediji mi poganjajo kri po žilah"

Koper

Koprčanka Tina Blašković je prvič nastopila v resničnostnem šovu druge sezone slovenskega Sanjskega moškega, nato se je prijavila v hrvaški šov Poroka na prvi pogled (Brak na prvu). Zastavili smo ji nekaj vprašanj na to temo, a na večino ni smela odgovoriti, ker jo, kot pravi, zavezuje pogodba.

Je pa odgovorila na vprašanje, ali so producenti oddaje dobro ocenili, ko so ji za skok v zakon izbrali Tiaga. "Eksperti so odlično uvideli, da bo med nama stekla komunikacija in kemija, ker sva oba temperamentne narave," je povedala.

Ko se je v hrvaški oddaji sprehodila do televizijskega matičarja, kjer jo je čakal ženin, se je očitno zmedla, saj je stopila mimo njega do njegove poročne priče v prepričanju, da je on ženin. Vprašali smo jo, kaj jo je tako zmedlo, da je ocenila, da je on 'gospod pravi'. Pa tudi, ali je bil zaplet morda del scenarija oddaje, ali ji je bil fant všeč na prvi pogled, ali je bila morda celo ljubezen na prvi pogled.

"Ko sem do tam hodila, sem videla poleg matičarke enega moškega in sem si rekla, aha, to mora biti on. Potem se nisem več ozirala naokrog. Tiago je bil nekako skrit za oljkami, nisem ga uspela videti. Potem sva oba planila v smeh, ko sem ugotovila, da sem zgrešila ženina. Iz te mogoče nerodne situacije se je odvil cel šov tudi za svate, energija med nami vsemi je bila odlična," opisuje. O ljubezni na prvi pogled, kot je dodala, pa ne more govoriti: "Lahko pa povem, kar je vidno tudi na ekranih, da sva si bila zelo všeč."

O tem, s čim se sicer ukvarja v življenju, pa je Tina odgovorila: "Ukvarjam se že z vrsto mediji, iz različnih zornih kotov in pristopov. Marketing in socialni mediji so nekaj, kar mi poganja kri po žilah. Preko promocij osebnih profilov prevzemam tudi profile drugih podjetij in ustvarjam vsebine za njihove Instagram in Tiktok profile. Sedaj sem dobila pri produkciji okrepitev, ker se je moja sestra izkazala kot izredna talentirana na tem področju, snemalni dnevi z njo so kot sanje, ki so se uresničile. Kreativno in poslovno sva odličen team in veselim se najinih bodočih skupnih projektov."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija