KOMU LAHKO NAJBOLJ ZAUPATE? To je najbolj lojalno astrološko znamenje

Trendi

Ne glede na to, kakšna je vaša definicija lojalnosti, pa je ena stvar skupna vsem: težko se je resnično zavezati, dokler ne vemo, ali nam bo partner stal ob strani, ne glede na vse. Katero astrološko znamenje je najbolj in katero najmanj lojalno? Preverite na spodnji lestvici.

Zaradi svojega ljubosumja sicer niso vedno najboljši partnerji, a ko govorimo o tem, kdo vam bo ostal lojalen do smrti, so to absolutno škorpijoni. Lahko ljubijo ali sovražijo, temu bodo ostali lojalni do konca. Ljudi, ki jih ljubijo, bodo branili za vsako ceno – in enako pričakujejo v zameno.

Drugi na lestvici so raki, ki nimajo težav s predanostjo partnerju. Če kdaj opravljajo, to počnejo zato, da bi se izognili konfliktom. To ne pomeni, da vas manj ljubijo ali da so vam manj zvesti.

Levi branijo svoje najbližje in prijatelje tako, kot branijo sebe – zelo goreče. Pogosto se močno razburijo, če se tistim, ki jih imajo radi, zgodi kaj slabega.

Biki so trmasti in znani po tem, da so eden izmed tistih znamenj zodiaka, ki so najbolj zvesti partnerji. Čeprav so lahko včasih razdražljivi in ​​plitki, ko enkrat ljubijo, ljubijo za vedno.

Tehtnice so zelo uravnotežene: sposobne so ljubiti in se popolnoma zavezati nekomu. Odvisno je le, ali najdejo pravo osebo ali ne.

Dvojčki so presenetljivo zelo lojalni, kar jim marsikdo ne bi pripisal zaradi dvojnosti, ki jo simbolizira ta znak. Vzljubijo vsakega, ki jim predstavlja navdih in stali mu bodo ob strani v dobrem in slabem.

Ovni se uvrščajo na sredino 'lestvice' lojalnosti. Seveda, do ljudi, ki jih ljubijo, so izjemno lojalni, pa vendar se bodo prepustili svojemu srcu, če bodo začutili, da jih nekaj drugega intrigira ali kliče k sebi.

Device so preveč paranoične, da bi lahko bile lojalne, vendar so tudi preveč paranoične, da bi nekoga kar tako zapustile. Če izgubijo zanimanje, se hitro pomaknejo naprej.

Kozorogi so manj lojalni od drugih znamenj, pa vendarle ne povsem nezaupanja vredni. V odnosih radi prevzamejo vodstvo in pogosto vlagajo preveč v razmerje, a tega ne dobijo nazaj.

Pripadniki znamenja rib so znani kot dobri ljubimci in čeprav so radi zaljubljeni, ne marajo občutka ujetosti. Če čutijo, da so prerasli razmerje, se bodo pomaknili naprej, če vam je všeč ali pa ne.

Na predzadnjem mestu so vodnarji. Pripadniki tega znamenja so sposobni žrtvovati lastno razmerje za višje dobro. Ne, ne bodo jih premamili drugi ljudje, premamila jih bo ljubezen do dela do poznih nočnih ur.

Na zadnjem mestu so strelci, ki so zares fantastični ljudje, a vendarle lojalnost ni njihova najbolj izrazita vrlina. So namreč preveč muhasti in svobodoljubni, da bi se bili sposobni nekomu 100-odstotno zavezati

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija