KOLIKO PRAVIH LJUBEZNI VAS ČAKA: Ste med tistimi, ki se zaljubite le enkrat in za vedno?

Trendi

Ali v življenju obstaja ena ali več pravih ljubezni? Prava ljubezen je tista, ki omogoča, da ste lahko to, kar ste in da uresničite svoje potenciale. Takšna ljubezen premika individualne meje, da s partnerjem lahko enakovredno komunicirata, se povezujeta in skupaj rasteta. Vse je seveda odvisno od vašega značaja, astrologija pa vam lahko poda vpogled v to, kar vas čaka, piše na portalu Atma.

Oven

Oven bo ljubil trikrat v življenju, čeprav je glede ljubezni zelo skeptičen. Ko konča razmerje, se ne ozira več nazaj, ampak si dovoli prosto pot v iskanju nove ljubezni.

Bik

Bik je eden tistih, ki ljubijo samo enkrat. Ko najde pravo ljubezen, se je pripravljen ustaliti za celo življenje.

Dvojčka

Dvojček ima v življenju tri ljubezni. Navadno preživi vse življenje v iskanju prave ljubezni, ne glede na njegov trenutni ljubezenski status. Za vsako ljubezen je prepričan, da je prava.

Rak

Rak najde dve veliki ljubezni v življenju. Če se zgodi, da je prvič v ljubezni razočaran, je pripravljen dolgo časa iskati pravega partnerja, in ko ga najde, bo v novo razmerje vložil vse, kar ima, da bo ljubezen cvetela.

Lev

Za leva je vsaka ljubezen prava ljubezen. Svojemu partnerju je zelo predan. Lev je odprt in neposreden, skratka pravi osvajalec.

Devica

Devica lahko ljubi le dvakrat v življenju. Po naravi je sumničava in ​​skeptična in posledično težko dovoli, da se ji nekdo približa. To velja zlasti, če jo partner čustveno okupira.

Tehtnica

Tehtnica je poleg leva znamenje, ki resnično ljubi vsakič. Tudi ko ji je najhuje, ima zlomljeno srce in je razočarana nad svojo preteklo ljubeznijo, je pripravljena začeti novo zvezo.

Škorpijon

Škorpijon ljubi le enkrat v življenju. Predstavniki tega znamenja imajo lahko veliko zvez in avantur, vendar bodo ljubili z vsem srcem le enkrat v življenju. Ljubezen je zanje globoko čustvena in ti zelo skrivnostni predstavniki zodiaka težko gradijo nove odnose.

Strelec

V življenju ima štiri ljubezni. Strelec je izkušen na področju ljubezni in lahko ljubi štirikrat v življenju. A da bi obdržal to ljubezen, se bo moral naučiti sklepati kompromise s svojim partnerjem.

Kozorog

Kozorog lahko ljubi dvakrat v življenju, a zaradi svojega zaprtega značaja zelo težko izrazi svoja čustva. Posledično je njihov ljubezenski začetek zelo trnov. Zaradi močnega in težkega karakterja pa je pogosto tisti, ki bo končal odnos.

Vodnar

Vodnar resnično ljubi trikrat v življenju. Po navadi išče idealnega partnerja, ki bi bil njegov najboljši prijatelj in ljubimec.

Ribi

Riba lahko v svojem življenju resnično ljubi samo eno osebo. Ko sreča sorodno dušo, spusti sidro in je pripravljena ostati zasidrana do konca življenja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  25 .01. 2022 ob  10: 58
zaljubiš se enkrat,fu... lahko večkrat,brez obveznosti