KAJ STE PO POKLICU? Moški, ki se ukvarjajo s tem delom, seksajo vsak dan

Trendi

Največ od vseh moških seksajo kmetovalci, novinarji, kadar se spomnijo, največ težav v spalnici pa imajo odvetniki.

Verjeli ali ne, največ spolnih akcij v spalnici imajo kmetovalci, kažejo rezultati nedavne raziskave britanskega podjetja za seks igrače 'Lelo'. Kar 33 odstotkov kmetovalcev seksa vsaj enkrat na dan, od tega jih več kot polovica svoje izkušnje s seksom opisuje kot "neverjetne", piše telegraf.rs.

Eden od najpogostejših razlogov, zakaj kmetovalci največ seksajo, je, ker živijo daleč stran od mesta, poleg tega pa so tudi bolj fizično aktivni kot tisti, ki delajo v pisarnah. Za kmetovalci se uvršajo arhitekti, na tretjem mestu pa so frizerji. Medtem ko se novinarji spolnim užitkom prepuščajo dobesedno takrat, ko se spomnijo, imajo največ težav v spalnici odvetniki, saj jih le 27 odstotkov doživi orgazem vsakič, ko seksajo, rezultate raziskave opisuje omenjeni spletni portal.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Istriano |  19 .10. 2019 ob  20: 56
Me prav zanima, koliko bi komu kazalo, če bi imeli vgrajen števec za te zadeve. Tej rezultati so bili pridobljeni na podlagi anonimnih anket in se ve, kako je. Odgovoriš pač, kar hočeš in moški smo itak nagnjeni k pretiravanju v teh zadev. kaj poznate koga, ki vam je kdaj rekel"lej no že pet let nisem seksal". Razen odkrito istospolno usmerjenih, bodo vsi rekli, da imajo velika in pogosto uporabljena orodja.