JUTRANJI INCIDENT V KOPRSKEM PRISTANIŠČU: 38-letnik pod vplivom alkohola huje poškodoval sodelavca

Kronika

V petek in soboto sta se zgodili dve delovni nesreči, ena v Kalu pri Pivki, kjer si je 25-letni državljan Srbije poškodoval roko s strojem za mletje mesa, druga pa v koprskem pristanišču, kjer je 38-letni državljan BiH med premikanjem kolutov huje poškodoval 41-letnega državljana Srbije.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so bili v petek ob 21.25 obveščeni o delovni nesreči. V Kalu pri Pivki si je 25-letni državljan Srbije, ki prebiva v Pivki, poškodoval roko s strojem za mletje mesa. Odpeljan je bil v klinični center v Ljubljano. Z ogledom je bila tuja krivda izključena.

V soboto ob 7.50 pa so bili policisti obveščeni o hujši delovni nesreči v koprskem pristanišču. 38-letni državljan BiH je z delovnim strojem premikal večje kolute, pri tem pa je izpustil en kolut, ki je padel na roko 41-letnemu državljanu Srbije. Odpeljali so ga v Splošno bolnišnico Izola, ker so ugotovili, da je huje poškodovan (zlom zapestja in poškodovan živec na roki). 38-letniku je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,74 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Policisti zbirajo obvestila zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitve hude telesne poškodbe iz malomarnosti.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
nylarazgotra |  20 .05. 2024 ob  15: 46
11
Kakšne ljudi zaposlujemo? Ob 7.50 že pod vplivom alkohola. Kaj bi bilo šele po 12.00? Kam je šla ta?Slovenija.