JELINČIČ JE PREŽIVEL: "Jaz sem še stara šola, ki je navajena kaj prenesti" (VIDEO)

Slovenija

Včerajšnje zadnje soočenje parlamentarnih strank pred nedeljskimi državnozborskimi volitvami na TV Slovenija bo še dolgo odmevalo v javnosti. Poleg tega, da je polovica predstavnikov strank zapustila televizijski studio, je med odhodom Zmago Jelinčič Plemeniti še padel. A kot nam je zatrdil danes zjutraj, ni bilo hujšega in se počuti dobro.

"Malo me boli koleno in palec na levi nogi," nam je zaupal Jelinčič, ki zdravniške pomoči ni potreboval, je pa dodal: "Jaz sem še stara šola, ki je služila vojsko in je tudi navajena kaj prenesti."

Potem, ko se je odločil zapustiti studio, ker "ta zadeva nikamor ne pelje … Samo to povem, Slovenska nacionalna stranka bo delala za Slovence in nikogar drugega. Zdaj se vam pa lepo zahvaljujem, ker v takem 'kažinu' jaz ne bom več sodeloval", je med odhodom padel. Glasen ropot je presenetil vse navzoče, ki so se spraševali, ali je Jelinčič še živ. Ta je izven kadra hudomušno odgovoril "nažalost sem še".

Zatem ga je v svoji pisarni sprejel Andrej Grah Whatmough, generalni direktor RTV Slovenija. Na srečo se ni huje poškodoval. Močno pa je zaropotalo zaradi stola, v katerega je zadel. Nekaj pred 23.00 je Jelinčič zapustil direktorjevo pisarno.

Kot je povedal, je studio zapustil zaradi izjav Roberta Goloba in Ivana Galeta. "Kar sem poslušal, kar se je šel Golob in kar se je šel Gale, ta dva sta bila, kot bi padla z Marsa. Pa še voditelj, ki ni znal regulirati debate. Bil sem edini, ki je odgovarjal na vprašanja. Veste, jaz sem navajen, da odgovorim na vprašanje, če me nekdo vpraša. Pri Kulovcih pa se je videla strahotna bolečina, ker niso več na oblasti in bi ubijali, da bi prišli nazaj," je sinočnje dogajanje opisal Jelinčič, ki je prvi zapustil studio.

Sledili so mu Luka Mesec, Tanja Fajon, Ljubo Jasnič, Marjan Šarec in Alenka Bratušek. Dejan Podgoršek, Matej Tonin, Gale, Golob, Zdravko Počivalšek in Janez Janša pa so ob koncu še nagovorili volivce.  

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Martin Kacur |  22 .04. 2022 ob  21: 08
V cetrtek ga je slabo nesel.
Ve bi morali tedtirat na opojne substance. Tudi Pirkoviča. Zanj bi vsaj vedeli, da niso krivi aditivi
kokodek |  22 .04. 2022 ob  11: 23
15
lepo, da se ni poškodoval. me pa zanima, če ima na sliki v ozadju odtujene stvari, že ki je znan po tem, da rad kaj zmakne.....