JE VAŠA TAŠČA TRD OREH? Morda je rojena v katerem od teh astroloških znamenj

Trendi

Zelo verjetno drži, da so odnosi med taščami in snahami najbolj v nebo vpijoči primeri nerazrešenih, nezdravih in nerazčiščenih odnosov med materjo in sinom. Kajti v te odnose sta vpeti dve ženski, ki se borita za naklonjenost enega moškega. Dejstvo sicer je, da se zaradi takšnega mišljenja taščam, ki naj bi bile praviloma krive za vso dramo, velikokrat dela krivico. Kajti vse res niso strašne, a tiste, ki bi jim lahko rekli, da so, so največkrat rojene v določenih astroloških znakih. Katerih, izveste v nadaljevanju.

Strelec

Kadar se v tem astrološkem znaku rojene dame počutijo zapostavljene, se spremenijo v prave preračunljivke. Tedaj bi storile vse, da bi v odnos med sinom in njegovo soprogo vnesle nemir in negativne vibracije. Včasih z besedami spet drugič s konkretnimi dejanji.

Odveč je poudarjati, da tako zamajajo temelje zveze, na srečo pa obstaja način, kako se temu izogniti. Izkazovanje hvaležnosti, naklonjenosti in ljubezni najlažje prepreči toksično obnašanje v znamenju strelca rojene tašče, kadar pa ta meni, da je zanemarjena, se zadeve hitro drastično poslabšajo.

Kozorog

Kozorogi nikoli niso odkrito agresivni. Zato v tem znaku rojena tašča ne bi za nobeno ceno posegala v odnos med sina in njegovo izvoljenko. Čeprav bi njena intervencija lahko omilila morebitne napetosti med njima.

A ne, kozoroginja se bo raje po tihem naslajala nad njunimi težavami. Zanjo so spori med sinom in žensko, ki si ga po njenem mnenju tako ali tako ne zasluži, prava hrana za ego.

Lev

Mame levinje obožujejo pozornost vseh, torej tudi svojih otrok. In če se jim zdi, da so zapostavljene, jih prevzame ljubosumje. V tem primeru bi tašča levinja storila domala vse, da bi v odnos med zakonca, od katerih je en njen sin, vnesla zmedo in nesporazume.

Pri tem jo vodi prepričanje, da se bo tako otrok, ki se od nje odmika, vrnil v njeno naročje ter ji izkazal zasluženo ljubezen in pozornost, ki ju trenutno krade tretja oseba, piše Pinkvilla.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija