JE BILA MEŠANKA NELI ODTUJENA? V Livadah naj bi na enak način izginile že tri psičke (FOTO)

Izola

V Izoli je že skoraj mesec dni pogrešana psička Neli. Njeni lastniki jo vztrajno iščejo od 16. avgusta, ko je v večernih urah ušla s parcele v Livadah, a žal še vedno brez uspeha. "Prepričani smo, da nam jo je nekdo odtujil," so nam zaupali. O primeru, ki naj ne bi bil edini na tej lokaciji, so obvestili tudi policijo in lovce.

Neli je starejša črna mešanka, ki je na soncu videti temno rjave barve, z belo liso na prsih. Je kratkodlaka, manjše rasti in suhljata, težko približno 10 kilogramov. Okoli vratu ima črno ovratnico z roza obeskom in podatki lastnice, poleg tega je tudi čipirana. Je zelo prijazna in zaupljiva.

Psička je s parcele v Livadah, nad bencinskim servisom Petrol, izginila 16. avgusta v večernih urah. Naslednje jutro naj bi jo še videl sosed, nato pa so za njo izginile vse sledi.

"Kljub objavam na družbenih omrežjih, zavetiščih, veterinah, radiju in lepljenju letakov, je še nismo uspeli najti. Iskali smo jo tudi s psi, a se sled za njo na določenem mestu konča. Zato smo prepričani, da nam jo je nekdo odtujil," pravi lastnica, ki je o primeru obvestila tudi policijo in lovce.

Kot še dodaja, pa ta primer ni edini na tej lokaciji: "Po do sedaj zbranih informacijah, je to že tretja psička, ki je izginila. Zgodbe so enake, ena psička je celo identična kot moja."

"Tako kot ona nas, tudi mi njo neizmerno pogrešamo," pravijo lastniki, ki za kakršno koli pravo oziroma koristno informacijo, ki bi pripeljala do pogrešane psičke, ponujajo denarno nagrado. Slednjo dobi tudi tisti, ki bi mešanko našel. Kontakt sta telefonski številki 040 642 336 ali 041 751 777.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija