IZVOLJENA Z 42 TISOČ PREFERENČNIMI GLASOVI: Kontroverzna tržiška županja Cisintova bo nova evropska poslanka

Svet

Županja Tržiča (it. Monfalcone) Anna Cisint se je volivcem zahvalila za izvolitev v Evropski parlament. Cisintova je prejela 42 tisoč preferenčnih glasov. Poleg tega, da bo še naprej v občinskem svetu, je Cisintova dejala, da "ne bo opustila bitke za zajezitev invazije tujcev in boja proti procesu islamizacije".

"Iz srca se želim zahvaliti več kot 42 tisoč volivcem, ki so omogočili mojo izvolitev v Evropski parlament. Ta velik rezultat me navdaja s čustvi, ponosom in odgovornostjo, saj vsebuje naklonjenost tistih, ki so me poznali v vlogi županje, in tistih, ki so pokazali, da delijo z mano odkrite boje za obrambo naših najpomembnejših vrednot narodne identitete, družine, morale, državljanstva in gospodarstva, ki jih je Evropa, ki jo je treba temeljito spremeniti, prezrla," je dejala županja Tržiča Anna Cisint, potem ko je bila izvoljena na listi Lige, stranke Mattea Salvinija.

V svoji volilni enoti je prejela 42.983 glasov"To delo je odločnost, strast, kompetenca, pozornost do osebe. V zadnjih mesecih čutim vašo močno podporo in številka, ki jo imamo pred seboj, ni nič drugega kot njena potrditev," je zapisala na Facebooku. 

????????????GRAZIE! 42.983 voti nella mia circoscrizione! Questo lavoro è grinta, passione, competenza, attenzione alla persona....

Posted by Anna Cisint on Monday 10 June 2024

Cisintova je poudarila, da ne namerava "opustiti bitke za zajezitev invazije tujcev in boja proti procesu islamizacije, ki z zavračanjem sprejemanja naših sistemov in spoštovanja naših zakonov predstavlja resnično tveganje za spremembo naše družbe kot tudi za etnično zamenjavo".

Cisintova, ki volilcem obljublja, da bo še naprej aktivna na regionalni ravni, bi po mnenju poznavalcev lahko, zahvaljujoč izvolitvi v Evropski parlament, postala ena vodilnih političark italijanskih suverenistov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija