IŠČETE POSLOVNI PROSTOR V SREDIŠČU KOPRA? Na voljo je šest zanimivih lokacij

Koper

Mestna občina Koper je objavila javni razpis, s katerim išče najemnike za šest poslovnih prostorov na zanimivih in dostopnih lokacijah v mestnem jedru. Večina poslovnih prostorov se oddaja za izvajanje trgovinske dejavnosti, eden je na voljo za opravljanje pisarniški del. Najemno pogodbo z zainteresiranimi, ki lahko ponudbo oddajo do 28. oktobra, bo občina sklenila za nedoločen čas.

Največji poslovni prostor meri 99,80 kvadratnega metra. Gre za prostor v pritličju poslovno-stanovanjske stavbe na Tomažičevem trgu 2, ki se oddaja za trgovinsko ali drugo mirno storitveno dejavnost. Zanj si občina želi mesečno iztržiti vsaj 838 evrov.

Med večjimi prostori je tudi poslovni prostor na Kidričevi ulici 7, ki je namenjen trgovinski dejavnosti. Za 50,66 kvadratnega metra velik prostor bo najemnik mesečno odšteti vsaj 557 evrov.

Na Kidričevi ulici 4 se oddaja še en poslovni prostor v izmeri nekaj več kot 26 kvadratnih metrov, izklicna cena je 303 evre. Prostor se oddaja za prodajo časopisov, revij, tobačnih izdelkov in drobne galanterije.

37,2 kvadratnega metra velik prostor na Župančičevi ulici 41 je namenjen trgovini. Na voljo je po izklicni ceni 322 evrov.

38,55 kvadratnega metra velik poslovni prostor na Gortanovem trgu 15 se oddaja za pisarniško ali mirno storitveno dejavnost.

Koprska občina išče še najemnika za 32,49 kvadratnega metra velik prostor na Prešernovem trgu 6 z izklicno ceno mesečnega najema 426 evrov, in sicer za opravljanje trgovinske dejavnosti.

Poslovni prostori se oddajajo za nedoločen čas. Zainteresirani morajo ponudbo z vso zahtevano dokumentacijo in potrdilom o plačani varščini oddati najkasneje do petka, 28. oktobra, do 12. ure. Javno odpiranje prispelih ponudb bo v četrtek, 3. novembra, ob 10. uri v sejni sobi oz. pritličju Mestne občine Koper na Verdijevi ulici 10. Več informacij o razpisu si lahko preberete na spletni povezavi.