HOTELA JE IMETI OZEK PAS KOT KIM KARDASHIAN: Odstranili so ji dve rebri (FOTO, VIDEO)

Trendi

Nekdanja medicinska sestra Jada Sparks iz Belgije je razkrila, da se je podvrgla operaciji odstranitve reber, da bi poskrbela za sanjsko postavo z ozkim pasom v stilu Kim Kardashian. Jada je za to operacijo v ZDA porabila 17.500 evrov, celoten postopek pa je bil posnet za resničnostno serijo 'Chasing Beauty', ki bo premierno prikazana v četrtek, 23. maja, na evropski naročniški storitvi Streamz.

Nekateri ljudje so pripravljeni storiti vse, da pridejo do svojega sanjskega telesa, kar vključuje stroge diete, intenzivne vadbene režime in celo operacije. Jada je ena izmed njih. Da bi dobila želeno postavo, se je odločila za tvegano operacijo odstranitve dveh reber.

Operacijo je izvedel kirurg dr. Rikesh Parikh v Bellevueju v Washingtonu. Priznava, da je bilo obdobje okrevanja dolgo in naporno. "Zdaj so minili skoraj trije meseci in toliko časa je trajalo, da sem si opomogla, vendar še vedno nisem popolnoma okrevala. Koža je še vedno otrpla in brazgotine se še vedno celijo. A bolečina je izginila in navajena sem nove oblike telesa," pravi Jada.

Priznala je, da se je sprva počutila 'čudno' po operaciji, vendar je zadovoljna z rezultati. "V začetku je bilo čudno, vendar se tvoje telo hitro prilagodi. Zdaj mi je všeč občutek, da nekaj 'manjka'," pojasnjuje. Z operacijo je svoj obseg pasu zmanjšala za približno 6.4 centimetrov.

Jada je svoje celotno potovanje dokumentirala za serijo 'Chasing Beauty'. "Odločila sem se za ta podvig ne le zase, ampak da izzovem in razširim splošno razumevanje lepote in osebne izbire," pravi Jada. "Prisotnost produkcijske ekipe mi je omogočila, da sem zajela to izkušnjo na način, za katerega upam, da bo navdihnil in intrigiral gledalce," poroča The Mirror.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  23 .05. 2024 ob  10: 22
ma bušca ona