FOTOGRAFIJA, KI JE ZAVEDLA NA TISOČE LJUDI: Panda leti v poslovnem razredu iz Kitajske v Ameriko (FOTO)

Trendi

Osupljiva fotografija pande, ki leti v poslovnem razredu na letu družbe China Airlines, je navdušila in presenetila na tisoče ljudi. Toda tisti, ki so verjeli v to, niso opazili, da panda ni resnična. "Ko pogledate to fotografijo, bi lahko pomislili, da vidite moškega na letalu, ki sedi poleg velike plišaste pande. Ampak to ni igrača. To je resnični mladič pande, ki leti v prvem razredu," je spletna stran Geyser of Awesome zapisala ob fotografiji, poroča Daily Mail. Fotografija še naprej kroži po spletu. 

"China Airlines je ponosni korporativni sponzor rezervata za pande v Chengduju in je bila nedavno vesela, da je pomagala pri prevozu mlade pande v živalski vrt v Združenih državah Amerike," piše v lažni tiskovni objavi China Airlines, ki kroži skupaj s sliko.

"Po obsežnem posvetovanju z veterinarskim osebjem rezervata je bilo sklenjeno, da pomembnost mladiča pande preprečuje potovanje v prostoru za prtljago, kjer bi bilo težko poskrbeti za njegove potrebe. Tako se je China Airlines strinjala, da odstopi sedeže za mladiča pande, imenovanega Squee Squee, in njegovega oskrbnika, Fu Jiang Langa, ki je viden na sedežu pri oknu."

This baby panda was sent from China to Japan as an ambassador for the friendship between the two countries. On the...

Objavil/a Murdo518 dne Petek, 10. maj 2024

Večina spletnih strani je objavila samo prvih nekaj odstavkov tiskovne objave. Toda tretji in zadnji odstavek je dodal najbolj presenetljivo in morda najbolj očitno podrobnost glede njene avtentičnosti.

"V interesu higiene je Squee Squee nosil plastične plenice," se začne zadnji odstavek. "Veseli smo, da lahko poročamo, da je Squee Squee prispel spočit in sproščen po svojem 14-urnem letu in se dobro prilagaja svojemu novemu domu. Med letom ni gledal nobenih filmov, saj nismo našli dovolj velikih slušalk."

Fotografija je bila objavljena na spletnih mestih BuzzFeed in Jalopnik, kjer je domnevno poimenovani Squee Squee dosegel tisoče delitev, pri čemer je večina komentarjev hvalila njegovo ljubkost, medtem ko so se nekateri odzvali s šokom zaradi druge priljubljene opazke: "Ali ima China Airlines poslovni razred?"

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija