FEBRUARSKA AKCIJA MARJETICE KOPER: 15-odstotni gotovinski popust ob nakupu organskih in mineralnih gnojil

Koper

Februar je čas, ko načrtujemo gnojenje naših vrtov, sadovnjakov, oljčnikov in vinogradov. V ta namen so v mestni vrtnariji Marjetice Koper na Škocjanu pripravili posebno akcijo. Ob nakupu organskih in mineralnih gnojil vam pri plačilu z gotovino priznajo 15 odstotni popust. Bogato ponudbo lahko preverite od ponedeljka do petka, med 7.30 in 17.00, ali v soboto, med 7.30 in 13.00. Pri izbiri vam bodo z veseljem svetovali prijazni in strokovno usposobljeni delavci Marjetice Koper.

Poleg tega so ravno v tem času obogatili tudi zalogo različnih vrst semenskega krompirja. Ponudba zajema od zelo zgodnjih do poznih sort. Med široko paleto lahko izbirate med krompirjem, ki je primeren tako za sončne lege kot tiste z več vlage ali izpostavljenostjo vetru.

Iz Marjetice Koper še sporočajo, da se v ponedeljek, 15. februarja, ponovno uvaja plačljiv parkirni režim na parkiriščih za objektom barka in v okolici GORC Sermin. Medtem ko za barko ostaja cenik nespremenjen, za Sermin velja nekaj novosti. Uvaja se posebni abonma za 10 evrov in možnost rezervacije parkirnega mesta za 25 evrov na mesec. Vse to lahko uredite na prodajnem mestu na parkirišču za mestno tržnico ali prek brezplačne telefonske številke 080 62 56. Ob tem dodajajo, da do nadaljnjega ostaja brezplačno parkiranje na parkiriščih ob nogometnem in atletskem stadionu, na Ulici 15. maja, P+R parkirišči ob Kolodvorski in v Semedeli, ob mandraču, v Žusterni, pod deteljico ter na vseh parkiriščih izven mesta.