EVROVIZIJSKA 'VERONIKA' IMA ŽE VEČ KOT MILIJON OGLEDOV: Istranu Baby Lasagni pa stavnice napovedujejo zmago (VIDEO)

Slovenija

Uradni videospot za skladbo Veronika, s katero bo Raiven predstavljala Slovenijo na 68. izboru za pesem Evrovizije, je presegel milijon ogledov na kanalu YouTube. Raiven se s skladbo približuje še enemu mejniku, milijonu poslušanj na platformi Spotify. Izvajalec, ki pa ga na evrovizijski oder pošilja Hrvaška - Istran Baby Lasagna - pa se je na stavnicah povzpel do samega vrha in je trenutno na 1. mestu. 

Veronika, skladba močnih vokalov in inovativne produkcije, je od svojega izida prejela izjemne pohvale tako domačih kot mednarodnih oboževalcev in kritikov. Pevka je za javnost, kot je sporočila njena PR služba, povedala, da je hvaležna za neverjetno podporo in ljubezen, ki ju je prejela od oboževalcev, ekipe in vseh, ki so sodelovali pri tem projektu. Doseči milijon ogledov je zanjo in njeno ekipo velik dosežek in motivacija za nadaljnje delo, je še dodala.

Slovenska predstavnica za letošnjo pesem Evrovizije je kot gostja nastopila na hrvaški Dori, na kateri so izbirali predstavnika države za to tekmovanje. Protagonistka je na Dori prvič v živo predstavila del izdanega albuma Sirene pt. 1 ob spremljavi skladatelja, pianista in producenta Bowraina. Tudi ta nastop je na platformi YouTube pristal na seznamu najbolj priljubljenih videoposnetkov ta hip.

Pred Raiven so še evrovizijski nastopi v Madridu, Barceloni, Londonu, Amsterdamu in Stockholmu. Še pred odhodom na Evrovizijo bo v Cankarjevem domu 21. aprila praznovala 10. obletnico svoje kariere, so še dodali v sporočilu za javnost.

Slovenija bo na Evroviziji nastopila v prvem predizboru, ki bo v dvorani Malmö Arena na Švedskem potekal v torek, 7. maja, ob 21. uri.

Medtem se je Istran Baby Lasagna, ki bo na Evroviziji zastopal Hrvaško, povzpel na prvo mesto na stavnicah. "Pravkar se je zgodilo nekaj norega … Sploh ne morem reagirati, ker še vedno ne razumem … Hrvaška je po stavnicah zasedla prvo mesto za zmago na Eurosongu. Kaj?," je v videu dejal Marko Purišić, javnosti te dni bolj znan pod imenom Baby Lasagna.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Bayliner |  02 .03. 2024 ob  19: 20
Uau, vsako leto pred evrovizijskim nastopom slovenski izvajalci navdušujejo, stavnice prav tako kažejo visoko uvrstitev ..................... na koncu pajQuery1123022316343258503246_1709403489889??