Esmeralda: Kokain mi je uničil življenje!

Odklop

Bila je mlada, na vrhuncu kariere, premožna in vse ji je bilo dostopno. "Snifala sem kokain. Nepremišljenost in norost pa bi me kmalu stali življenja," je izjavila znana latinskoameriška igralka Leticia Calderon.

Znana igralka in zvezda telenovele Esmeralda Leticia Calderon, ki danes šteje 45 let, je v nekem intervjuju odkrila, kako se je njeno življenje zaradi drog in odvisnosti, v kateri se je znašla, iz pravljice spreobrnilo v pekel.

Igralka je v pogovoru povedala, da se je v začaranem krogu odvisnosti znašla predvsem zaradi vpliva dolgoletnih prijateljev, trenutek streznitve pa je bila tragična smrt bližnje prijateljice, ki je zaradi predoziranja umrla na njenih rokah.

Travmatična izkušnja je Leticio pripeljala pred pomembno odločitev. Odrekla se je narkotikom, posledično pa se je dolgo časa borila z depresijo.

"Srečna sem, ker je ta nočna mora za mano. Droga je zlo, ki uničuje življenja, zato je pomembno, da se o tej temi govori na glas. Ljudi je potrebno informirati in opozoriti na vse nevarnosti te uničujoče razvade," je za konec povedala Calderonova.

pipi |  02 .10. 2013 ob  20: 16
esmeralda je spregledala :P