ENI JOČEJO, DRUGI ODPUŠČAJO: Tako ob razhodu s partnerjem reagirajo posamezna astrološka znamenja

Trendi

Nekateri ob prekinitvi ljubezenske zveze neutolažljivo jočejo, nekateri so trmasti, spet drugi odpustijo tudi prevaro. Kako ob prekinitvi zveze s partnerjem reagirajo posamezna astrološka znamenja?

Oven sam pri sebi ob prekinitvi zveze doživlja dramo, a tega nikakor ne bo pokazal navzven. Če je zapuščen, bo pred sebe postavil zid in do nekdanjega partnerja postal popolnoma hladen. Medtem ko je najpogostejši razlog, da oven konča zvezo, to, da mu postane dolgčas.

Bik se zelo težko odloči za prekinitev zveze, če pa se, to velja za vedno. Žalosten je dolgo, a tega ne bo zaupal niti svojemu najboljšemu prijatelju.

Dvojčki si težko predstavljajo, da bi jih nekdo zapustil, zato tudi težko prebolijo razhod. Še dolgo časa razmišljajo, zakaj se je to zgodilo, ko pa oni nekoga zapustijo, je ta odločitev dokončna.

Rak vztraja v zvezi in se za odhod zlepa ne odloči. Če se razhod zgodi, ne obupa, temveč čaka na to, da se bo partner vrnil, dobronamerni nasveti bližnjih pa mu ne pridejo do živega.

Lev nikoli ne bo priznal poraza, zato bo sebe in druge prepričeval, da mu enostavno ni bilo več do zveze. Če pa se bo on odločil za razvezo, bo želel partnerja obdržati kot prijatelja. To mu nato pogosto povzroča nevšečnosti pri sklepanju novih zvez.

Devica se bo zelo potrudila, da se zveza obdrži. Če pa se razhod vseeno zgodi, se bo potrudila, da se bo to zgodilo na civiliziran način. Razdelila bo skupne stvari in naredila čisti rez.

Tehtnica se dela, da je ob razhodu vse v redu, a to je le maska. Nikakor ne bo priznala, da je poraženka, če pa se ona odloči za prekinitev zveze, bo to naredila v popolnem redu.

Škorpijon prekinitev razmerja dojema kot izdajo. Nejtežje med vsemi znamenji pristane na razhod, zato se tudi redkokdaj veže.

Strelec gre ravno nasprotno po razhodu zelo hitro naprej. Meni, da se v življenju nima smisla pritoževati in da bo razhod najhitreje prebolel v naročju druge osebe.

Kozorog ne mara kratkih avantur, on je oseba za dolge zveze. V primeru razhoda bo analiziral vsak korak in se trudil, da se mu stvar ne bi ponovila.

Vodnar je zvest, vendar se partnerja lahko znebi, če mu je v odnosu dolgčas. Rad je glavni in ne prenaša posesivnosti, a se kljub vsemu pri razhodu ne znajde dobro.

Osebe v znamenju Rib skačejo iz ene zveze v drugo, čeprav zelo pogosto zadnje sploh še niso čisto končale. Če pa jih partner zapusti, to težko sprejmejo. Žalost, jok in boleči spomini na samoto so značilni za prekinitev zveze.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija