CVETOBER NEVESTNIH VOZNIKOV: Za volanom brez izpita, "nažgani" in zadeti

Kronika

Neslavnega rekorderja tega vikenda so policisti ustavili v nedeljo ob 0.30 v Postojni. 36-letnemu vozniku osebnega avtomobila je odrejen preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,81 mg alkohola v litru izdihanega zraka, vozil pa je tudi brez vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, prislužil pa si je tudi obdolžilni predlog.

V petek ob 23. uri so policisti v Kopru ustavili 35-letnega voznika in mu odredili preizkus alkoholiziranosti. Ta je pokazal 0,43 mg alkohola v litru izdihanega zraka, zato so mu izdali plačilni nalog.

Zatem so v Pivki ustavili 40-letnika, pri katerem je bil hitri test za droge pozitiven na amfetamine. Strokovni pregled je odklonil, obdolžilni predlog sledi. Ustavili so še 43-letno voznico, ki ga je imela pošteno pod kapo. Odrejen preizkus alkoholiziranosti je pokazal 0,72 mg/l. Popivanje ne bo poceni, saj tudi njej sledi obdolžilni predlog.V soboto so ob 0.30 v Kopru odredili preizkus alkoholiziranosti 36-letnemu vozniku. Pokazal je rezultat 0,65 mg/l. Odredili so mu pridržanje, obdolžilni predlog sledi.

Ob 1. uri pa so v Luciji ustavili 41-letnika, ki je "napihal" 0,74 mg/l.  Tudi njemu sledi obdolžilni predlog.

V nedeljo ob 3.30 so v Luciji ustavili 37-letnega voznika osebnega avtomobila, ki mu je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,39 mg/l, hitri test na droge pa je bil pozitiven na kokain. Odrejen strokovni pregled je odklonil, sledi obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
 |  24 .01. 2023 ob  08: 26
Se pravi nekako po polnoči se voziti trezen po cestah primorske ni več varno, drogirani in alkoholizirani potencijalni cestni predatorji so strnili vrste !