ČESA NIKOLI NE SMETE STORITI, KO ZAPUSTITE VOZILO? To sedaj ve tudi 36-letnica, ki je poklicala policiste PU Koper

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v četrtek intervenirali v 42 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 112 klicev. Obravnavali so tri prometne nesreče z materialno škodo in eno z lažjimi telesnimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali tri vlome, tri tatvine ter po eno kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari, ponarejanje in povzročitev splošne nevarnosti. Zaradi kršitve javnega reda in miru so intervenirali v treh primerih. Na območju PU Koper so obravnavali tudi sedem nezakonitih prehodov državne meje.

V Izoli je nekdo preko noči s četrtka na petek poškodoval dve parkirani vozili. Obe vozili sta last podjetja. Na enem vozilu je predrl štiri, na drugem pa tri pnevmatike.

V Lokvi je nekdo vlomil v zabojnik, iz katerega je na škodo mladinskega društva odtujil alkoholne pijače v vrednosti 200 evrov. Sledi kazenska ovadba.

Česa nikoli ne smete storiti, ko zapustite vozilo?

V četrtek nekaj čez 15. uro je nekdo v Ilirski Bistrici iz odklenjenega vozila odtujil denar in mobilni telefon. Z dejanjem je 36-letno lastnico oškodoval za 450 evrov. Sledi kazenska ovadba.

Ob 18.22 je v Ilirski Bistrici 72-letni Hrvat z osebnim vozilom zaradi nepravilnega vključevanja zaprl pot 55-letnemu Slovencu, ki je pravilno vozil tovorno vozilo po cesti iz smeri Jelšan. Voznik tovornega vozila je v trčenju utrpel lažje telesne poškodbe. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

V Dekanih je nekaj pred 23. uro zaradi odvrženega gorečega predmeta zagorel zabojnik za smeti. Požar so pogasili gasilci. Na bližnjem objektu, ki je v lasti Krajevne skupnosti Dekani, je zaradi požara nastala materialna škoda v višini 3000 evrov. Sledi kazenska ovadba za povzročitev splošne nevarnosti.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija