CELI VASI NALAŠČ IZKLAPLJALA ELEKTRIKO: Zaljubila se je v 'prepovedanega' fanta in se znašla po svoje

Svet

Skrivna ljubezen med Priti Kumari in fantom iz sosednje vasi je postavila mlado Indijko pred izziv, kako ohraniti njuno zvezo skrito pred ostalimi vaščani. Zato je vsak večer v celotni vasi izklopila elektriko, da bi lahko varno uživala v objemu svojega srčnega izbranca.

Priložnost so hitro pograbili nepridipravi, ki so izkoristili temo in povzročili številne tatvine, rope in vlome. Zaskrbljeni vaščani so poklicali podjetje za dobavo elektrike, a težav na omrežju niso zaznali. Sumljivo izginotje elektrike je pritegnilo pozornost inšpektorjev, ki so odkrili Pritin nenavadni načrt. Mladenka je nato priznala svoje početje in pojasnila njegovo ozadje.

Kljub sprva burni reakciji vaščanov, ki so izražali svoje nezadovoljstvo in želeli obračunati s fantom, pa se je zgodba srečno končala. Vaščani so na koncu dovolili, da se Priti poroči s svojim izbrancem, kar je bil za ta zaljubljeni par velikanski korak v njuni ljubezenski pustolovščini.

Podobno je v preteklosti doživel tudi električar iz indijske vasi Ganešpur, ki je želel svojo ljubezen skriti pred sovaščani. Tudi on je poskušal z enakim trikom, a se je zgodba za njega končala drugače. Nezadovoljni rojaki so ga zalotili in močno pretepli.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija