CARLOVA PREJELA SUMLJIVO POŠILJKO IZ KATERE SE JE VSUL BEL PRAH: "Imam masko, a me pečeta grlo, nos in oči se mi solzijo"

Koper

Na naslov Regionalnega RTV centra Koper je danes prispela pošiljka z belim prahom. O dogodku so bile obveščene pristojne službe, policija je že zaprla dostop v stavbo sredi Kopra. Osebe, ki so bile v stiku s pošiljko, so v karanteni, na kraju dogodka pa posredujejo policija in gasilci, so potrdili na Policijski upravi Koper.

Prejem pisma z belim prahom je z zapisom na Facebook profilu potrdila novinarka Eugenija Carl, kjer je zapisala tudi, da jo kljub maski pečeta grlo in nos, oči pa se ji solzijo. Po rokopisu sodeč naj bi ji pošiljko poslala ista oseba kot vse dosedanje, saj se to ni zgodilo prvič.

Tako, pa je spet prišel psihopatski odziv. Kot vedno po sodbah, povezanih s predsednikom vlade. Tudi pisna vsebina se...

Objavil/a Eugenija Carl dne Sreda, 22. september 2021

Tovrstna dejanja oziroma ustrahovanja "najostreje obsojajo" vodstvo Radiotelevizije Slovenija, novinarji in uredniki informativnega programa Televizije Slovenija ter vsi zaposleni, so sporočili iz javnega zavoda. "Svobodno in neodvisno novinarstvo je eden od temeljnih postulatov demokracije. Opozarjamo, da je v Sloveniji treba okrepiti kulturo javnega dialoga in za vsako ceno ohraniti neodvisnost in avtonomnost novinarskega dela," so še zapisali.

Carlova je v svoji objavi na družabnem omrežju Facebook zapisala: "Tako, pa je spet prišel psihopatski odziv. Kot vedno po sodbah, povezanih s predsednikom vlade. Tudi pisna vsebina se nanaša na to. Že slišim sirene. Prišla sem v popoldanski turnus poročil. Narediti moram 20 minut oddaje. Proces dela ne da bo moten, bo ustavljen, ker bodo zaprli celo bajto."

Pismo s sumljivo vsebino, ki ga je koprska novinarka prejela danes.  

"Imam masko, a me pečeta grlo, nos in oči se mi solzijo. Plus okus v ustih grenak. Zaradi vsega. Najdite že enkrat to bolno osebo!" je še zapisala ob ponovnem "napadu" zaenkrat neznanega pošiljatelja. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Zvitalisica |  22 .09. 2021 ob  21: 39
Ha ha ha nočna mora vseveda je Bella. Vseved se mi zdi en zafrustriranček, ki ima travme, ker so ga sosolci vsake toliko prebutali. Je asocialen, ne mara ljudi, nesamozavesten in se čikur v temi svoje brlogca ter mu pride šele, ko ima deset minusov.
vseved |  22 .09. 2021 ob  20: 45
@bella, dosegla si dno.
Pjero Panin |  22 .09. 2021 ob  20: 13
Nekdo je spraznu razprsilec za oci in ji poslau prah sledec po simptomih
damian |  22 .09. 2021 ob  19: 11
-13
in kaj sedaj malo praha jQuery1123019042716577533403_1632330638860?
Bella |  22 .09. 2021 ob  18: 05
A, lipa moja... ča seješ, to žanješ....