BLOKIRALI SO AVTOCESTO: Hkrati nevaren in komičen lov na pobeglo čivavo (VIDEO)

Svet

Iz ZDA prihaja napeta zgodba s srečnim koncem, v kateri nastopa mala čivava. Posnetek, ki je postal viralen, prikazuje tvegan in hkrati komičen lov za prestrašenim psom, ki se je znašel na avtocesti. Da bi ga rešili, so vozniki kljub gostemu prometu upočasnili vožjo in blokirali avtocesto, neka voznica pa je kar sama stekla za psom.

Številni vozniki so skušali pomagati pri lovu na čivavo na hitri cesti Staten Island v New Yorku, potem ko so opazili, da je zašla na cestišče. Čivavo naj bi prestrašil drug pes, zaradi česar je tekla, kolikor je le mogla, in zašla pred ograjo avtoceste, v kateri pa je bila luknja. 

@kat.vmarie

REPOST SO WE CAN FIND THE OWNERS

♬ original sound - Katie

V skupnem prizadevanju je približno 20 voznikov avtomobilov priskočilo na pomoč in upočasnilo vožnjo, da bi zagotovili, da vozila ne bi mogla poškodovati že tako prestrašenega psa. "Skočila sem ven in jo lovila; nisem pričakovala, da je pes lahko tako hiter," je povedala Ella Wolskawoja, ki je bila med mnogimi, ki so pomagali ujeti psa. Posnetek, ki prikazuje lov za prestrašenim psom, je kmalu postal viralen.

Čivava je končno stekla pod zaustavljen avto, kjer so jo uspeli pobrati. Kot poročajo, je zdaj spet na varnem pri svojih lastnikih.

 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
JKDWingChun |  14 .12. 2023 ob  07: 39
A to.je za vaš novinarje komično? To je prej dramatično! Človek pomisli kakšne brezcutne bedake imamo mi za novinarje da pišejo res tako neumno!
Če vam je to komično potem si ne zaslužite živet sploh kaj šele imet službo novinarja. Drek ste