ASTROLOŠKA NAPOVED: Kakšno bo vaše leto 2021?

Trendi

Astrologi pravijo, da bo leto 2021 ljudem prineslo srečo. Čeprav bodo tudi temni trenutki, lahko situacijo obvladamo, če bomo seveda pravilno ukrepali in sprejemali dobre odločitve. Glede na njihove napovedi, lahko sklepamo, da bo prihodnje leto precej lepše in bolj prijazno do vseh nas v primerjavi z letom 2020, v katerem smo bili soočeni z mnogimi težkimi in neprijetnimi izzivi. 

Oven

Za vas se bo leto 2021 verjetno začelo zelo pozitivno. Morda vam bo tudi omogočilo lahkotnost dela in splošno srečo. Postopoma se bodo odnosi s prijatelji in sodelavci izboljševali. Na sredini leta lahko nekatere planetarne razmere prinesejo nove karierne izzive. V tem obdobju ohranite nadzor nad svojimi negativnimi mislimi.

Bik

Planetarne situacije bodo še naprej podpirale vaše poklicno življenje. V tej fazi boste rasli v smislu znanja in osebnosti, vaša kariera pa bo cvetela. Našli boste nove in ustvarjalne načine, kako se lotiti stvari, to pa vam bo izboljšalo življenje. Verjetno boste uvideli prednosti vašega delovnega mesta.

Dvojčka

Leto 2021 bo za vas posebno leto. To bo obdobje, ko vas bo spremljala sreča in ovire, ki so vas dolgo bremenile, se bodo zmanjšale. To bo leto, ko boste končno zaključili s preteklostjo in začeli znova.

Rak

Leto 2021 bo za vas nekoliko zahtevno. Tranzit Saturna v znamenje Kozoroga vas bo oviral. Znano pa je, da Saturn nagrajuje trdo delo in trud. V tem letu boste več zaslužili.

Lev

Vaše prepričanje v sprejete odločitve bo zelo močno. Čeprav vam bo to pomagalo pri sprejemanju radikalnih odločitev, morate biti tudi previdni, da ne boste postali neprilagodljivi in trmasti. Izkusili boste globoko čustveno navezanost na svoje ljubljene. Sinhronizirali se boste s svojimi koreninami in družinskimi vrednotami.

Devica

To je vaše leto in navdušeni boste nad nekaterimi pozitivnimi dogodki v svojem življenju. Ustvarjalnost in navdušenje se bosta pretakala v vsem, kar počnete. Ponovno vas bo zanimalo tudi vaše življenje.

Tehtnica

To je lahko za vas eno najuspešnejših let. S tranzitom Saturna in Jupitra, bo dvojna energija planetov povečala dobrotljivost v vašem življenju. Poleg tega bo Saturn prinesel stabilnost v vaše osebno življenje.

Škorpijon

Ko bo leto 2021 napredovalo, boste verjetno bolj energični in se boste celo lahko držali svojih novoletnih odločitev. Poleg tega vas bo tranzit Saturna v znamenje Kozoroga opogumil, tranzit Jupiterja v znamenje Vodnarja pa vas bo odločno držal pri neki odločitvi, ki jo boste pogumno sprejeli.

Strelec

Leto 2021 vam bo verjetno prineslo veliko presenečenj. Blaginja, uspeh in bogastvo se bodo verjetno kazali skozi vse leto. Obstaja verjetnost, da bosta vaše izobraževanje in visokošolski študij impresivna in izpopolnjujoča.

Kozorog

Leto 2021 bo za vas verjetno težko leto, ki lahko vpliva na vaše življenje. To leto vas lahko spobudi, da se bolj zaveste svojih dejanj in vas spodbudi k prilagoditvam. Vendar bo to leto dobro za ljubezen in odnose. Spopad ega, ki je prevladoval v preteklosti, se lahko zdaj popolnoma umiri. To bo verjetno izboljšalo vezi skozi vse leto.

Vodnar

To leto vam bo verjetno prineslo več izkušenj kot običajno. V prvih nekaj mesecih lahko naraste napetost in morda se boste soočili z nekaterimi izzivi. Poleg tega lahko oslabljen Jupiter povzroči nekaj težav v vašem življenju.

Ribi

Leto 2021 bo za vas verjetno prineslo mešane rezultate, vendar enakomeren napredek. Obstajajo možnosti, da se vam izpolnijo določene želje in počutili se boste samozavestno. Med januarjem in aprilom boste sklenili nova prijateljstva, ki bodo pripomogla k dvigu vašega socialnega statusa.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija