ASTROLOGI OPOZARJAJO: Štirje decembrski datumi znajo biti problematični

Trendi

Po mnenju astrologov december prinaša štiri datume, na katere bi morali biti pozorni. Eden izmed teh naj bi bil izrazito težaven. Takrat svojih planov ne delite z drugimi ljudmi in nasploh ne bodite preveč zaupljivi, saj med drugim lahko pričakujete več zahrbtnih pogledov, širjenja neresnic in sebičnost.

6. december: Merkur prehaja v znamenje kozoroga

Merkur v kozorogu motivira ljudi, da ti postanejo bolj skrivnostni. Zato lahko od tega datuma pa vse do konca leta pričakujete več zahrbtnih pogledov, nožev v hrbet, manj pripravljenosti za sodelovanje in posledično manj uspeha na delu.

Poleg tega bo element Zemlje tedaj slabo vplival na tok informaciji, zato se bodo pogosto širile neresnične govorice, trači in ogovarjanja. Ne verjemite vsemu, kar slišite in ne pustite se ujeti v mrežo opravljivosti. To velja za obdobje od 6. decembra do konca meseca, zlasti pa za dan, ko bo na nebu prišlo do teh sprememb.

10. december: Venera vstopa v kozoroga

Za Merkurjem bo v znamenje kozoroga vstopila Venera. Mnogi se bodo zato počutili slabše, dnevi do konca leta bodo neredko težki in naporni. Najbolj kritičen bo 10. december, saj bo tedaj izrazita pohlepnost ljudi, na plano bodo prišle sebičnost in druge lastnosti, ki škodujejo skladnim odnosom med prijatelji, v družini in na delu.

21. december: zimski sončev obrat

Prvi dan zime bo s seboj prinesel nemalo nervoze. Sonce bo prepustilo dominacijo Mesecu, ta bo v približevanju mlaja tedaj v znamenju strelca. Ta pozicija bo imela negativen učinek na energijo Meseca, zato bo ta dan zelo naporen. Pri veliko ljudeh bosta na plano privreli agresija in nezaupanje, piše Atma.

29.december: najnevarnejši dan

Zgodila se bosta dva pomembna dogodka: prvi je začetek retrogradnosti Merkurja, kar že samo po sebi ne prinaša nič dobrega, zaradi položaja Merkurja v kozorogu pa bo težav še več kot običajno. Pazite, kako se pogovarjate zlasti z neznanci in nikomur ne zaupajte, kaj načrtujete v naslednjem letu.

Drugi pomemben dogodek bo medsebojna konjunkcija Merkurja in Venere. V tem času bi se morali vzdržati vsakršne agresije in tudi neskončnega razmišljanja o preteklosti. Osebe bodo na ta dan še posebej maščevalne, negativne in nepredvidljive. Zato bodite previdni in se skušajte vzdržati resnih tem, zlasti pa sporov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija