ASTRO ZNAKI ZA VOLANOM: Kdo pogosto krši predpise in kdo se nenehno jezi?

Trendi

Tehtnice niso skoncentrirane za volanom, raki trobijo drugim (slabim) voznikom. Dvojčki in levi so nagnjeni k adrenalinski vožnji, ovni in škorpijoni pa zapeljejo skozi rdečo luč.

Ovni

Kljub temu da so ponavadi dobri in sposobni vozniki, so med vožnjo nagnjeni k nepremišljenim in prepotentnim reakcijam. Ko je na cesti gneča, so nervozni in preklinjajo, tudi če so dobre volje in se jim nikamor ne mudi. Všeč so jim novi avtomobili, v katerih izstopajo. Vozila zanje so Mitsubishi Lancer, Mazda RX-8 in Porsche 911.

Biki

Za volanom radi prepevajo in niso ljubitelji prehitre vožnje. Lahko bi rekli, da so vestni vozniki. Upoštevajo prometna pravila bolj kot kateri koli drug znak. Njihov najljubši avto je tisti, ki je znan po svoji varnosti. Zanje so idealna vozila Ford Fusion, Chrysler 200 in Toyota RAV4 SUV.

Dvojčki

So spretni vozniki in ni jim problem jesti, piti kavo, se ličiti ali telefonirati za volanom. Drugi vozniki se nanje pogosto jezijo in jim trobijo. Obožujejo moderne in praktične avtomobile v živih barvah. Idealna vozila zanje so Mini Cooper, Mercedes SUV in Volkswagen Eos.

Raki

So nekoliko živčni, a kljub temu vestni vozniki in najpogosteje spoštujejo prometne predpise. Njihovi najljubši avtomobili pa so tisti, ki se jim zdijo udobni. V vozilo bodo postavili različne okraske. Obožujejo dolga potovanja v izbrani družbi. Zanje so idealna vozila Honda Accord, karavan Volvo in BMW X5.

Levi

So odlični vozniki in ljubitelji hitrosti. V mislih pogosto dirkajo z drugimi vozniki. Tako v vožnji kot v življenju radi pritegnejo pozornost. To storijo s posebnimi tablicami, nalepkami in napisi na avtomobilu. Njihova najljubša vozila so velika in draga. Idealna vozila zanje so Volkswagen Beetle, Honda Civic in Ferrari.

Device

So pogosto dobri vozniki, a zelo kritični do vseh drugih udeležencev v prometu, od pešcev do drugih voznikov. Med vožnjo previdno upočasnijo, da ne bi poškodovali avtomobila na ležečih policajih. Pridno bodo preverjali tudi nivo olja in tekočine za vetrobransko steklo. Obožujejo velike in udobne avtomobile, njihov sanjski avto pa je džip. Idealna vozila zanje so Subaru Impreza, Honda Accord in Toyota Prius.

Tehtnice

Čeprav so spretni vozniki, jim prometne nesreče niso tuje. Običajno jih povzročajo sami, ker so premalo pozorni na dogajanje okoli njih. Prav tako so nagnjeni h glasni glasbi in telefoniranju med vožnjo. Zanje je bolj kot znamka vozila pomembno, da ima avto odlično opremo. Idealna vozila zanje so avtomobili BMW serije 7, Škode Octavie in Toyote 4Runner.

Škorpijoni

So temperamentni vozniki, ki zlahka izgubijo živce. Všeč jim je hitra vožnja, promet pa včasih dojemajo kot igro in radi na primer napovedujejo, v koliko sekundah se bo prižgala zelena luč na semaforju. Všeč so jim hitri avtomobili in nočna vožnja. Idealna vozila zanje so Hummer H2, Mazdaspeed3 in Hyundai Elantra.

Strelci

Znani so po dobrem parkiranju in vožnjo doživljajo kot šport. Zato jim kazni za prehitro vožnjo niso neznanka, saj včasih preveč verjamejo v svoje sposobnosti. Njihovi najljubši avtomobili so športne različice vseh uglednih vozil. Idealna vozila zanje so Ford Explorer, Toyota Tundra in Nissan Altima Sedan.

Kozorogi

So zanesljivi in ​​učinkoviti vozniki in raje bi vozili pod dovoljeno hitrostjo kot nad dovoljeno hitrostjo. Pazili bodo na optimalno porabo goriva in se držali nepisanih pravil o vozniški kulturi. Idealni avtomobili so tisti, ki so sodobni, znani po varnosti in običajno v temnih odtenkih. Idealna vozila zanje so Toyota Corolla, limuzina Lexus in avtomobili razreda Mercedes Benz S.

Vodnarji

Med vožnjo se ne obremenjujejo prav dosti. Precej dobro se znajdejo na neznanih ulicah in zabavajo se ob gledanju drugih voznikov v prometu. Najbolj jih motijo prometni policisti, saj so prepričani, da so nepošteni in da so se zarotili proti njim. Radi imajo klasične avtomobile in celo oldtimerje. Idealna vozila zanje so Alfa Romeo, Opel Insignia in Lamborghini.

Ribe

So precej umirjeni vozniki in med vožnjo radi razmišljajo. Radi vozijo, so zelo pošteni v prometu in z veseljem bodo pomagali drugim voznikom. Niso posebej dobri pri parkiranju. Obožujejo manjše in moderne avtomobile, vlagali pa bodo v lepe prevleke za sedeže. Idealna vozila zanje so kupe Audi TT, Maruti Suzuki SX4 in Volkswagen Buba.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija