ASTRO KOMBINACIJE, KI SE ZALJUBIJO NA PRVI POGLED: Preverite, če ste med temi srečneži

Trendi

Ljubezen na prvi pogled se običajno zgodi v filmih in ne v resničnem življenju. Vendar med nekaterimi predstavniki horoskopskih znamenj ljubezen vzklije nemudoma. Preverite, katere so te srečne kombinacije zaljubljencev in ugotovite, če ste med njimi.

Oven in Lev

Ovnu vlada ognjeni Mars, zato se v njem z lahkoto vzbudijo čustva do druge osebe. Lev enostavno obožuje biti oboževan in mu ovnova pozornost zelo ugaja. Njuna zveza je odlična zaradi lastnosti, ki je skupna obema – z lahkoto presežeta majhne spore in se premakneta naprej.

Rak in Ribi

Oba sta predstavnika vodnih znamenj, zato si zelo ustrezata. Rak je sprva malce sramežljiv, vendar odprt za romantiko. Ribi ga uspe izvleči iz njegovega oklepa, zahvaljujoč svoji simpatični in nežni naravi. V zvezi oba dobita to, kar iščeta: rak čustveno varnost, riba pa globoko povezanost in popolno posvečenost.

Tehntnica in Lev

Znano je, da sta ti znamenji radi v središču zabave, zato je zelo verjetno, da se bosta prvič srečala v sobi polni ljudi. Sta karizmatična in oba imata toplino in šarm – prav taka je tudi njuna zveza.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija