10 NAJVEČKRAT VŠEČKANIH OBJAV NA INSTAGRAMU V LETU 2021: Med njimi tudi druga najbolj priljubljena fotografija vseh časov (FOTO, VIDEO)

Trendi

Kateri zvezdniki so v preteklem letu pritegnili največ svetovne pozornosti in s katerimi objavami? 

Na 10. mestu so fotografije (ena od njih zgoraj) nogometnega superzvezdnika Cristiana Ronalda, posnete po njegovem drugem debiju z Manchester Unitedom. Objavil jih je 11. septembra, zabeležile pa so že več kot 19,3 milijona všečkov.

Glede na to, da je Cristiano Ronaldo trenutno najbolj spremljana oseba na Instagramu, ni presenetljivo, da ga vidimo na tem seznamu. Srečali pa ga bomo tudi višje na lestvici.

Morda največje presenečenje letošnje lestvice je Morska deklica Montana na 9. mestu. Posnetek presenečenja pripravljenega za deklico v živalskem vrtu si je od objave 18. avgusta ogledalo in všečkalo dobrih 20,2 milijona uporabnikov Instagrama. Posnetek trenutno sicer na Instagramu ni dostopen, lahko pa si ga ogledate na YouTubu (zgoraj).

Na 8. in 7. mestu se nahaja najboljši nogometaš na svetu Lionel Messi. Objavo, s katero napoveduje svoj odhod iz Barcelone je všečkalo 21,2 milijona ljudi (zgoraj levo), fotografijo s trofejo Copa América pa okroglih 22 milijonov sledilcev (zgoraj desno).

Seksi naslovnica modne revije Vouge je pevki Billie Eilish prinesla dobrih 22 milijonov všečkov, s tem pa 6. mesto na lestvici.

Na 5. mestu znova srečamo Lionela Messija. 22,1 milijona všečkov je požela prva objava po podpisu pogodbe s francoskim klubom PSG. Navijači so mu množično čestitali za novi položaj.

View this post on Instagram

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Tudi tik pod stopničkami srečamo "staro znanko". 4. mesto si je s fotografijo nove pričeske prislužila Billie Eilish. Fotografija je postala celo najhitrejša fotografija, ki je dosegla milijon všečkov na platformi, piše portal popbuzz.com.

3. mesto in bronasto medaljo je osvojila članica družine Kardashian Kylie Jenner z najavo druge nosečnosti. Fotografijo, objavljeno 8. septembra, ki je naznanila, da bo Stormi dobila brata in sestro, je všečkalo več kot 24,5 milijona ljudi.

Podoben video je objavila tudi na YouTubu, kjer je zabeležil dobrih 2 milijona ogledov.

Na 2. mestu se nahaja Ariana Grande in njene poročne fotografije. Zvezdnica se je maja na privatni ceremoniji poročila z Daltonom Gomezom, fotografije, ki jih je objavila 26. maja, pa je všečkalo 26,7 milijona sledilcev po vsem svetu.

Največkrat všečkana fotografija iz leta 2021 pa je družinski utrinek iz življenja Cristiana Ronalda. Obvestilo, da njegova izbranka Georgina Rodriquez pod srcem nosi dvojčka, je všečkalo že 32,1 milijona ljudi. Do zdaj je to tudi druga najbolj všečna fotografija vseh časov za 'jajcem'. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija